Aimé Q10 Aloe Vera & Rose Anti- aging Cream

Hei!

I dag skal jeg skrive litt om Aimé Q10 Aloe Vera & Rose Anti- aging Cream. Kremen gir deg masse fuktighet og næring som huden din trenger. Den skal også hjelpe deg å bekjempe rynker og aldringstegn. Kremen ble prøvd ut av  både meg og mamma, og her er våre erfaringer.

 

Ansiktskrem

 

Q10 kremen inneholder masse spennende ingredienser, bl. annet koenzym Q10 som er en hjelpefaktor i cellenes respirasjon og finnes i alle kroppens celler. Q10 kan lages i kroppen, men produksjonen avtar med alderen og er nedsatt under sykdom.  Å tilføre denne antioksidanten, kan være med på å bekjempe rynker og aldringstegn. Q10 håndterer nemlig transporten av energi til cellene– og velfungerende hudceller, med tilstrekkelig energi, fornyer seg optimalt. Kremen inneholder også Aloe Vera som har fuktighetsgivende- og reparerendeegenskaper, og stimulerer også til økt kollagenproduksjon. Rosenoljen brukt i kremen er dampdestillert fra friske kronblader fra rosen Rosadamascena. Oljen virker beroligende, demper hudirritasjoner og girdeg en følelse av velvære. En annen ingrediens som gir fukt er sheasmør, rik på flerumettetomega-6 samt vitamin A og E.

 

Naturlig ansiktspleie

 

Vi har begge brukt denne økologiske kremen i en måned. Kremen har virkelig gitt mamma en friskhet i ansiktet, og huden hennes ble ren og glatt. Jeg vil si den funker bedre på litt eldre hud en yngre.  Den gir meg en fin glød men ikke like mye som til mamma. For meg fungerte den som alle andre ansiktskremer. Fukter godt og nærer som den skal. Kremen er ikke seå veldig drøy i bruk. Du trenger ganske mye for å dekke ansiktet, derfor kan den også føles litt tungt på huden. Alt i alt en ganske ok ansiktskrem.

 

Koenzym Q10 ansiktskrem

 

Fordeler:
– Har god effekt på eldre hud
– Gir fin glød
– Gir følelse av friskhet
– Fukter bra

Ulemper:
– Anbefaler ikke for ung hud
– Ikke drøy i bruk
– Føles tung på huden
– Litt høy pris

 

Hilsen,

Gina Angelika

 

Ingrediensliste

Aqua, Squalane, Glycerin, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Oleate, Tocopheryl Acetate, Oleyl Erucate, Polyacrylamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amorphophallus Konjac Root Extract, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Ubiquinone, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Rosa Damascena flower Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, D-Limonene, Linalool

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

2 Kommentarer

  1. En gjennomsnittlig ansiktskrem, som alle andre kremer, ikke noen spesielt synes jeg. Brukte den gratis prøvepakning i en måned.

  2. Enig med deg Elisabeth. Det finnes mange ansiktskremer i denne prisklassen som er mye bedre synes jeg. Men men …kanskje det er slik som Gina Angelika skriver at den passer best til eldre hud.

Skriv en ny kommentar

Kommentar