Akamuti Liquid African Black Soap Scented

Hei på dere,

De siste dagene har jeg testet ut et spennende produkt, Akamuti Liquid African Black Soap Scented. Dette er en flytende økologisk såpe fra Afrika, en såpe som er verdenskjent for sine vidunderlige egenskaper.

 

Naturlig såpe

 

Akamuti er et engelsk merke med navnet tatt fra et afrikansk ord. Akamuti betyr «Lite Tre,» eller » En liten del av medisin.» Dette vitner om at i mange deler av Afrika, er trær og medisin ett og det samme, og de er ansett som kraftige kilder til helbredelse. Ingredienser fra trærne er svært viktig i Akamutis produkter.

Akamuti Liquid African Black Soap er en såpe som er tradisjonelt håndlaget i Ghana. Produsenten samarbeider med Women’s cooperatives in Ghana, en organisasjon med sertifisering av rettferdig handel. Afrikansk sort såpe er kjent for å hjelpe med tørr hud og hud med forskjellige problemer, dette på grunn av et høyt innhold av sheasmør. I tillegg til sheasmør inneholder såpen også kokosolje og kakaosmør. Såpen passer for veganere, og er 100% naturlig. Afrikansk sort såpe er en av de sunneste økologiske såpene for huden, på grunn av sin renhet og enkelhet i ingrediensene. En unik såpe som er både snill mot huden og miljøet.

 

 

Jeg har veldig tørre hender, spesielt mellom fingrene, og spesielt i de kalde vintermånedene. Etter at jeg har brukt denne økologiske såpen i noen dager merker jeg at hendene ikke er så tørre lenger. Såpen etterlater en tynn, silkeaktig film som beskytter mot fukttap, og denne effekten varer lenge! Huden på hendene blir glatt og myk, og det er en deilig følelse må jeg si:). Jeg anbefaler Akamuti såpe til dere som sliter med tørr hud og hudproblemer som for eksempel eksem. Såpen skummer veldig bra, selv om den ikke inneholder kunstig skummemiddel. Konsistensen er kremete og passende tykk.

 

Naturlig såpe økologisk

 

Det er to ting som trekker ned min vurdering av Akamuti økologisk såpe. Det første tingen er duften, som er ganske intens. Såpen inneholder eterisk olje av Virak og Patchouli som lukter veldig sterkt og lukten varer i mange timer etterpå. Den blander seg med lukten av håndkrem, noe som ikke er ønskelig. Dette er selvfølgelig individuelt og kan variere fra person til person.  Den andre tingen som trekker ned er emballasjen. Selve emballasjen er ganske pen, og står i stil til innholdet. Likevel fungerer ikke flaskens pumpe optimalt. Når jeg pumper en liten mengde såpe i hånden min klistrer det seg såperester til pumpen og noen dråper henger igjen. Etter noen minutter faller dråpene på servant og rester tørker inne i pumpen. Servant er hvit og såpen brun så det ikke ser bra ut etter en stund.

 

Naturlig såpe

 

Akamuti flytende såpe inneholder kun naturlige ingredienser som er svært bra for huden. Såpen passer for alle hudtyper, og forårsaker ikke allergi. Produktet er ikke testet på dyr og er miljøvennlig. Duften falt ikke i smak hos meg og den får et liten minus for emballasjen, men de positive sidene overveier likevel de negative. Hvis du ikke liker sterke lukter kan du alltids bruke Akamuti flytende sort såpe uten duft. 🙂

 

Fordeler:

⦁ Håndlaget- Fair Trade organisasjon
⦁ Høy innhlod av sheasmør
⦁ Rene og enkle ingredienser
⦁ Fukter effektivt
⦁ Anbefales for de mest sensitive hud

Ulemper:

⦁ Veldig skarp, intens duft
⦁ Dårlig flaskers pumpe

 

Her er full liste av ingredienser:

African Black Soap (Saponifed Wildcrafted Virgin Shea Butter, Palm Oil, Coconut Oil & Cocoa Butter) (Wildcrafted), Organic Rosewater (Rosa damascena), Frankincense Essential Oil (Boswellia carterii), Patchouli Essential Oil (Pogostemon patchouli). Limonene*

*Naturally occurring constituent of the essential oils used.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Altshop.no

 

Produktet er sponset


Madeleine

Skriv en ny kommentar

Kommentar