Akamuti Organic Virgin Coconut Oil

Har dere noen gang brukt kokosolje i andre steder enn på kjøkkenet? Det har jeg gjort den siste tiden, og det kommer jeg til fortsette med. Akamuti Organic Virgin Coconut Oil er produktet jeg snakker om! En ren kaldpresset kokosolje av høyeste kvalitet.

 

Akamuti naturlig kokosolje

 

Denne fantastiske kokosoljen er 100% naturlig og lukter helt nydelig med sin herlige kokosaroma. Det er ingen tilsetninger her. Oljen kommer fra Indonesia med rettferdig handel, og er av høyeste kvalitet. Oljen er behandlet kun innen en time etter at nøttene er åpnet, og hele prosessen er miljøvennlig og bærekraftig. Husk på at ved å velge kokosolje fra Fair Trade-produksjon utgjør du virkelig en forskjell! Standardene for rettferdig handel sikrer bedre arbeidsforhold og handelsbetingelser, og med mer rettferdige handelsbetingelser kan bønder og arbeidere selv bekjempe fattigdom.

 

 

Konsistensen til oljen er fast, men den smelter raskt når man påfører den på huden. I romtemperatur er konsistensen mer som »smør», og hvis du varmer opp kruken vil den smelte helt til olje.

Oljen fungerer veldig bra som fuktighetskrem for både hud og hår. I tillegg til å være bra for kropp og hår kan den brukes som leppebalsam, makeup-fjerner og som en salve. La den smelte i hendene og påfør et tynt lag på huden. Det er lite som skal til før oljen absorberes gjennom huden. Den er perfekt for å berolige huden etter soleksponering eller til behandling av ferske sår. Regelmessig bruk reduserer i tillegg arrdannelse, og hjelper til i kampen mot cellulitter og strekkmerker.

Tips: Har du noen gang brukt kokosolje som en deodorant? Du trenger bare bruke et tynt lag. Takket være sine antibakterielle egenskaper hindrer oljen lukt og bakterier!

Jeg bruker Akamuti Organic Virgin Coconut Oil også som hårkur. Håret utsettes for skader som UV-stråling, klor og saltvann om sommeren, samt kulde og tørr, oppvarmet luft om vinteren. I tillegg kommer føning, retting, styling, osv. Før eller senere blir håret ødelagt. Kokosolje nærer svake hår, gjenoppbygger strukturen og gjør håret mer motstandsdyktig mot ytre påkjenninger. Dessuten har den en gunstig virkning på hodebunnen, spesielt for veldig tørr eller fet hodebunn.

En gang i uken masserer jeg litt kokosolje inn i nyvasket og lett tørket hår. Jeg smelter oljen i hendene først så det er lettere å påføre. Hvis jeg har litt mer tid på morgenen neste dag, pakker jeg håret inn i et håndkle og lar oljen virke over natten. På morgenen vasker jeg håret som vanlig. Hvis jeg har det travelt på morgenen, skyller jeg oljen ut etter en time.

Tips: Du kan bruke denne økologiske kokosoljen som en stylingsvoks. Gni en liten mengde i hendene og  style håret som ønsket!

Kokosoljen fungerer utmerket som en allsidig fuktighetskrem. Jeg bruker den istedenfor ansiktskrem og kroppsbalsam. Den inneholder vitaminer, mineraler, næringsstoffer og antioksidanter, alt huden din trenger! Oljen fukter meget bra i tillegg til å reduserer fine linjer og rynker. Har du tørre sprukne lepper, hjelper Akamutki-oljen umiddelbart.

Tips nr 3: Takket være sine ingredienser, er kokosolje ideelt som en fuktighetskrem etter barbering, både for menn og kvinner!

 

Fordeler:

⦁ Deilig duft av kokos
⦁ Kommer fra Fair Trade produksjon
⦁ Flere bruksområder
⦁ Absorberer raskt
⦁ Drøy i bruk

Ulemper:

⦁ Huden føles litt fettete etter bruk

 

økologisk kroppssmør

 

Her er full liste av ingredienser:

økologisk virgin kokosnøttolje (cocos nucifera)

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Altshop.no

 

Produktet er sponset


Madeleine

3 Kommentarer

  1. Prøvde kokosoljen fra en annen leverandør men den funket ikke så veldig bra. Brukte den som fuktighetskrem, Oljen fuktet godt men effekten varte veldig kort. Noen få minutter og hendene mine var like tørre som før. Er denne oljen virkelig så god som du beskriver?

    • Hei Christina, jeg synes den er veldig god. Fungerer bra for mine tørre hender. Bruker den mange ganger i løpet av dagen, effekten varer et par timer ihvertfall.

  2. Man må bruke den altfor ofte får å få ønsket effekt.

Skriv en ny kommentar

Kommentar