ESPRIT EQUO Rhassoul Body Scrub

Rhassoul Body Scrub: veien til silkemyk hud

Som veldig mange andre sliter jeg med tørr hud, spesielt i vintermånedene. En god økologisk skrubb blir derfor min redning, etterfulgt av en fuktighetsgivende krem selvsagt. Det som er viktig for meg i en kroppsskrubb er at den først og fremst fjerner døde hudceller, men at den også er mild mot huden. Jeg har ikke tall på hvor mange kroppsskrubber jeg har prøvd som enten er så sterkt parfymert at jeg reagerer på den, eller hvor kornene er så fine at den rett og slett ikke gjør jobben. Derfor har jeg den siste tiden testet ut Esprit Equos økologisk Rhassoul Body Scrub med kaktusfrøpulver og rhassoul som skal eksfoliere huden, hjelpe til med sirkulasjon og redusere appelsinhud. Jeg har brukt skrubben 1-2 ganger i uken, og føler det er nok for min hud. Hver gang etter bruk har jeg tilført ekstra fuktighet med Esprit Equos Latte d’ Argan Body Lotion.

 

naturlig kroppsskrubb

 

Når det kommer til konsistensen og grovheten til denne naturlige skrubben ble jeg først veldig skeptisk. Det kjennes nemlig ut som at kornene er ganske fine, og jeg trodde ikke denne kom til å gjøre stort for huden min. Der tok jeg faktisk grundig feil! Kornene er riktignok ganske små, men de er ”harde”, og etterlatte selv knær og albuer myke. Skrubben lukter definitivt litt sterkt, men det kommer fra de naturlige ingrediensene. Den har en frisk og god duft av eukalyptus, og heldigvis har jeg ikke fått noen reaksjon på denne. Den fyller bare dusjen med en deilig friskhet! Jeg vil likevel påpeke at dersom du er litt var på lukter, bør du kanskje se om du finner en økologisk skrubb med en litt mildere duft.

 

Økologisk Rhassoul kroppsskrub

 

Prisen på denne økologiske skrubben er litt høyere enn andre skrubber jeg har brukt, likevel er dette en stor flaske som kommer til å vare lenge. Man trenger ikke mye produkt for å dekke hele kroppen, og den lette konsistensen gjør det enkelt å fordele skrubben. Et siste lite pluss jeg vil nevne er at skrubben kommer i tubeform. Da trenger du ikke være redd for bakteriespredning som ofte oppstår når man har hudpleieprodukter i krukker.

Fordeler:
⦁    Fjerner effektivt døde hudceller
⦁    Mild mot huden
⦁    Etterlayter huden myk (knær og albuer også)
⦁    Gir deilig følelse av friskhet
⦁    Drøy i bruk

Ulemper:
⦁    Litt sterk naturlig duft

 

Naturlig Rhassoul Kroppsskrubb

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua (Water), Rosa damascena distillate*, Moroccan lava clay, Opuntia ficus indica seed flour*, Glycerin, Lactic acid, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, chondrus crispus, Eucalyptus globulus leaf oil, Potassium sorbate, Xanthan gum, Sodium dehydroacetate, Limonene.

* Ingredienti prodotti da agricoltura biologica

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

Produktet er sponset


Sara

Skriv en ny kommentar

Kommentar