ESPRIT EQUO Bio oRo Hair Oil Spray Anti-Frizz & Protective

by / 8 februar 2017 Hårkur No Comments

Jeg har nettopp testet ut økologisk hårolje fra italiensk Esprit Equo.  Bio oRo Anti-Frizz & Protective Oil er en blanding av jojoba, linfrø og arganolje. Den inneholder også Vegelight, en nyskapende naturlig råstoff fra kokos. Stoffet har mykgjørende egenskaper, og bidrar til å restrukturere og disiplinere håret. Oljen forebygger tørt hår og flisete tupper, og gjør at håret ser silkeaktig og skinnende ut. Denne naturlige hårkuren passer perfekt til behandling av uregjerlig hår.

 

Arganolje Argan Oil hårolje

 

Jeg sliter personlig veldig med fett hår og flisete tupper, noe som er utrolig kjedelig. Jeg er veldig kresen på håroljer, da de fleste får håret til å se enda mer fett og skinnende ut. Når jeg retter håret regelmessig vil dette få hår-tuppene til å flise seg ennå mer, noe som denne oljen er med på å forebygge. Etter at jeg har brukt denne økologiske hårkur har de flisete-tuppene begynt å bli mykere, og dem deler seg ikke bare ved å ta på håret mitt. De er ikke like tørre som de var før jeg brukte denne.

 

Økologisk Hårolje Arganolje

 

Jeg har brukt oljen i håndklevått hår ca 3 ganger i uken. Denne oljen er en spray flaske som gjør at det er mye lettere å få den direkte i håndflaten, istedet for at det bare skal renne rundt. Jeg tok et par sprayer av denne i håndflaten og masserte det inn i hår-tuppene mine, og deretter  fordelte i hele håret helt til oljen hadde trukket seg inn. Jeg merket etter et par timer at tuppene var mykere, og dem var ikke «stikkete» mer. Håret mitt er mye mykere, og glattere etter jeg har brukt denne økologiske håroljen. Oljen har en deilig duft av naturen og er drøy i bruk da du trenger bare et par små pump for å dekke det du ønsker å behandle.

 

Økologisk hårsolje arganolje

Her er full liste av ingredienser:

Coconut alkanes, Coco-caprylate, Coco-caprylate/Caprate, Argania spinosa kernel oil*, Linum usitatissimum (Linseed) seed oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Linoleic acid, Linolenic acid, Cananga odorata flower oil, Tocopherol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Farnesol, Geraniol, Linalool, Eugenol, Limonene.

* from organic farming

 

Omtalen er skrevet av vår gjessteblogger Malin Topel.

 

VURDERING

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Madeleine

Skriv en ny kommentar

Kommentar