ESPRIT EQUO Bio oRo Hair Oil Spray Nourishing & Restructuring

Hei, jeg heter Elise og jeg er gjesteblogger her på Beauty & Eco. Til vanlig blogger jeg på elisebeauty.blogg.no. Nå har jeg prøvd ut Hårolje – Bio oRo Hair Oil Spray Nourishing & Restructuring fra italiensk Esprit Equo.

Argan oil arganoljeDen er beregnet for slitt og ødelagt hår, og passer perfekt for min hårtype. Det som er så spesielt med denneøkologiske  håroljen, er at den fungerer som en hårkur. Hele håret skal sprayes, la det virke i hvert fall 15 minutter. Før det så skylles ut. Flasken er på 50ml, og dette produktet er svært drøyt i bruk. Så denne flasken vil holde svært lenge. Denne naturlige oljen gir næring til håret, så det ikke skal brekke. Samtidig som håret får en fin glans og virker sunnere.

 

 

Oljen inneholder blant annet arganolje og ricinusolje. Ingrediensene er vegetabilske og mykgjørende. Denne oljen passer perfekt til bleket hår. Økologisk hårolje – Bio oRo Hair Oil Spray Nourishing & Restructuring er lys i fargen, så den gir ingen forandringer i hårfargen. Jeg synes det er positivt at denne økologiske oljen er ganske rimelig, og at den ikke er testet på dyr. Det står at oljen er uten paraben, silikon, mineralolje og parfyme. Jeg har aldri prøvd en sånn type økologisk hårkur- olje før og tror den vil bli svært populær. Det er praktisk at den kommer i spray flaske.  Jeg vil anbefale denne oljen til de som ønsker et sunt og glansfullt hår. Etter min erfaring så fungerer oljen svært bra. Det var til og med noen som kommenterte at håret mitt var blitt så fint og glansfullt. Da kunne jeg fortelle at grunnen til at håret mitt så såpass bra ut er Hårolje – Bio oRo Hair Oil Spray Nourishing & Restructuring.

Så synes jeg at flasken er pen og liten, så den lett passer i toalettvesken. Denne flasken kan du også ha med på flyet, siden den kun er på 50ml. Som er innenfor grensene til håndbagasjen. Så jeg håper alle andre blir like fornøyd med Hårolje – Bio oRo Hair Oil Spray Nourishing & Restructuring, som jeg har vært.

Hilsen Elise

 

Hårolje argan

 

Her er full liste av ingredienser:

Coconut alkanes, Coco-caprylate, Coco-caprylate/Caprate, Argania spinosa kernel oil*, Linum usitatissimum (Linseed) seed oil*, Dicaprylyl ether, Ricinus communis (Castor) seed oil*, Oleic/Linoleic/Linolenic polyglycerides, Opuntia ficus-indica seed oil*, Cananga odorata flower oil, Glyceryl oleate, Tocopherol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Farnesol, Geraniol, Linalool, Eugenol, Limonene.

* from organic farming

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

3 Kommentarer

  1. Hei, har prøvd forskjellige håroljer, og de fleste gjør håret mitt fett. Hva sier du om denne oljen? Er håret ditt ikke fett etter at du har brukt den?

    • Hei Eva, oljen skal skylles ut med vann etter 15 minuter så det er ingen fare at håret blir fett etterpå. Oljen gir glans og mykhet uten at håret føles tungt og fett. Bare prøv! Gir oss gjerne tilbakemelding om du prøver den:)

  2. Har aldri prøvd hårolje som skal skylles ut, spennende! Noen andre med erfaringer med den?

Skriv en ny kommentar

Kommentar