ESPRIT EQUO Bio oRo Sparkling Body Oil

Esprit Equo Bio oRo Sparkling Body Oil: for glødende sommerhud

Glødene hud og sommer går hånd i hånd, og det er lite som gir den samme freshe følelsen som en skikkelig glødende hud. Selv om sommeren først nå har meldt sin ankomst har jeg den siste tiden testet ut et økologisk produkt som gir meg denne lekre gløden, Esprit Equo Bio oRo Sparkling Body Oil. Dette er et produkt som hovedsakelig består av de nærende oljene argan, jojoba og solsikke, og som er tilsatt bronse- og gullperler av naturlig opprinnelse. Disse er med på å gi masse glød og shimmer til huden, og vil gjøre seg veldig bra på en solbrun hud. Husk bare å riste flasken godt før bruk, slik at oljen og shimmeret blander seg godt.

 

Naturlig kroppsolje

 

Kroppsoljer er et deilig alternativ til body lotioner eller kroppssmør, og brukes på samme måte. Shimmer-oljen kan selvfølgelig brukes som en helt vanlig kroppsolje, den eneste forskjellen er at du vil gløde litt ekstra når du har den på. Selv har jeg brukt oljen etter jeg har dusjet på leggene, og ellers der hvor jeg viser hud. Når jeg klarer å opparbeide med litt brunfarge tenker jeg det kommer til å bli veldig fint å påføre oljen på skuldrene, brystet, og selvfølgelig leggene. Jeg skal skinne som en gudinne! Oljen fungerer nemlig nesten som en slags highlighter for kroppen, bare at du i tillegg vil dra nytte av de pleiende ingrediensene fra oljene.

 

Naturlig Body Oil

 

Konsistensen på dette produktet er egentlig som alle andre oljer, og shimmeret påvirker ikke konsistensen på noen som helst måte. Et stort pluss er at oljen trekker raskt inn i huden, da slipper man den klissete følelsen man noen ganger får av oljeprodukter. Duften minner meg om en blomstereng av forskjellige blomster, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på akkurat hva slags blomster den lukter. Personlig er jeg ikke veldig fan av lukten, kun fordi jeg generelt sett ikke er noen tilhenger av for mye blomsterlukt. Heldigvis er den ikke for intens, og den går bort etter en stund. Olje er jo også økologisk, så den er selvfølgelig ikke tilsatt noen kunstige tilsetningsstoffer eller parfyme. Det føles bra å vite at det er naturlige ingredienser som står for lukten.

 

Esprit Equo Body Oil

 

Oljen kommer i en praktisk sprayflaske som gjør det veldig enkelt å påføre et jevnt lag. Et lite tips for at dysen ikke skal tette seg er å tørke bort eventuelt overflødig produkt etter bruk. Jeg tror det er shimmeret som gjør at dysen lett tetter seg, og hvis den først er tett er det heller ikke noe problem å åpne den igjen. Bare bruk en fuktig q-tips og vask bort det overflødige. Både flasken, og innholdet gir en luksuriøs følelse, kanskje fordi det nesten ser ut som flytende gull på flaske? Prisen er likevel overkommelig, og min erfaring er at du kommer langt med lite produkt. Et par pump på hvert ben holder i massevis, da sitter du igjen med myke legger og en passelige glødende hud. Husk, less is more! Oljen kommer i to ulike størrelser, en på 100ml og en på 50ml. Den minste flaska er veldig praktisk å ha med i kofferten hvis du skal på ferie i sommer, den tar nesten ingen plass.

 

Fordeler:
– Fukter godt og nærer huden
– Gir en luksuriøs følelse
– Gir masse glød og shimmer til huden
– Drøy i bruk

Ulemper:
– dysen kan tette seg (kan lett åpnes igjen)

 

Ingrediensliste

Caprylic/Capric triglyceride, Octyldodecanol, Argania spinosa kernel oil*, Dicaprylyl carbonate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Hydrated silica, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Mica, Calcium aluminum borosilicate, Cananga odorata oil, CI 77491 (Iron oxides), CI 77891 (Titanium dioxide), Tocopherol, Silica, Tin oxide, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Farnesol, Geraniol, Linalool.

* from organic farming

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Sara

Skriv en ny kommentar

Kommentar