ESPRIT EQUO Latte d’ Argan Body Lotion

En luksuriøs body lotion med fuktgivende egenskaper

Body lotion er noe jeg tror de fleste alltid har i hus. Likevel tror jeg ikke så mange er obs. på hvilke stoffer som er i kremen man smører utover kroppen. Dessverre inneholder mange body lotioner skadelige stoffer som kan bidra til utvikling av allergier. Derfor er økologiske produkter med trygge ingredienser å foretrekke. Jeg har de siste ukene lagt min elsk på Esprit Equo Latte d’ Argan Body Lotion. Med sitt innhold av arganolje og sheasmør fukter den huden og gir masse næring, uten at jeg trenger å bekymre meg for skadelige stoffer. Damaskus rosevann gjør at lotionen har en beroligende effekt, og på grunn av de rene ingrediensene er den godt egnet for selv den mest sensitive hud.

 

Økologisk lotion argan oil

 

Hvordan og hvor ofte bruker jeg body lotionen?

Jeg smører meg inn med denne etter hver gang jeg har dusjet og gjerne ellers også når jeg føler behov for det. Om kvelden synes jeg det er veldig godt å smøre meg godt inn slik at jeg kan våkne med deilig, myk hud neste morgen. Dette er en lett økologisk body lotion som trekker umiddelbart inn i huden, det er derfor ikke noe problem å ha på klær eller legge seg i sengetøyet med en gang etterpå. Jeg har også blitt glad i å bruke denne kremen på hendene, rett og slett fordi det er så deilig at den trekker så raskt inn.

Tips: Bruk denne etter en treningsøkt, etter du har tatt badstue eller etter et bad, for en forfriskende følelse.

 

Naturlig lotion argan oil

 

Jeg må være helt ærlig når det kommer til duften, for jeg er ingen stor fan av den. Det er ikke det at den lukter så intenst, men den har en slags fruktig, nesten parfymert duft. Jeg vet jo at den ikke har parfyme i seg, men jeg liker ikke de assosiasjonene jeg får. Likevel endrer jo ikke det at body lotionene er veldig god, og jeg har fortsatt  å bruke den nettopp av den grunn.

Delikat innpakning

Selve forpakningen og flaksen liker jeg veldig godt. Flasken er enkel, delikat og jeg får følelsen av at dette er et eksklusivt produkt. I tillegg til å se lekker ut er også flasken praktisk i bruk. Jeg er veldig fan av produkter man slipper å ta i med fingrene, dette skaper som kjent lett bakteriespredning i produktet, og det er det siste man vil. Så at man bare kan klemme body lotionene ut gjennom flasken er et stort pluss!

 

Esprit Equo naturlig kroppsbalsam

 

Som en del av Esprit Equos produkter er også denne body lotionen litt kostbar, likevel får du mye igjen for pengene. Jeg føler jeg at jeg gjentar meg til det kjedsommelige, når jeg skriver at dette produktet er drøy i bruk, men det er virkelig felles for Esprit Equos produkter. Du trenger kun en liten mengde produkt for å dekke hele kroppen, og det er enkelt å fordele kremen jevnt. Jeg føler også når man kjøper denne økologiske body lotionen så kjøper man på en måte en opplevelse. Du får et luksuriøst velværeprodukt som du kan bruke når du skal slappe av og pleie deg selv.

 

Fordeler:

⦁ Trygge ingredienser
⦁ Fukter godt og tilører næring
⦁ Beroligende effekt
⦁ Passer for mest sensitive hud
⦁ Trekker raskt inn
⦁ Drøy i bruk

Ulemper:

⦁ Liten minus for duft

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua (Water), Rosa damascena distillate*, Argania spinosa kernel oil*, Cocoglycerides, Glycerin, Cetearyl alcohol, Octyldodecanol, Coco caprylate, Cetyl palmitate, Glyceryl stearate citrate, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Betaine, Hydrogenated olive oil decyl esters, Sodium hyaluronate, Glyceryl caprylate, Aloe barbadensis leaf juice*, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Potassium sorbate, Xanthan gum, Sodium phytate, Parfum° (Fragrance), Citral, Citronellol, Geraniol, Linalool.

° from substances of natural origin, * from organic farming

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Sara

Skriv en ny kommentar

Kommentar