ESPRIT EQUO Pura Refreshing Toner

I dag vil jeg anmelde en økologisk toner for dere, fordi er det én ting folk flest skipper i hudpleierutinen, så er det nettopp toner! Den er kjempeviktig fordi den balanserer huden etter du har renset, og gjenoppretter riktig ph-verdi etter at rens og vann har forstyrret. Du får også bedre opptak av de tingene du putter på huden senere, som serum og krem.

Naturlig toner

 

Espirit Equos Pura Refreshing Toner er en toner som består stort sett av rosevann, og rosevann er oppfriskende og anti-inflammatorisk. Med enklere ord; om du er rød, betent (har akne) eller er tørr i huden kan du få ekstra godt utbytte av en toner som denne. Ingrediens nummer to er arginin, en aminosyre som hjelper huden reparere seg selv og tilsetter antioksidanter. Perfekt for sart hud.

Naturlig toner Esprit Equo

Det jeg liker med den er at den er i en sprayflaske, og det er noe med det spray-rituale som gjør meg helt hektet; jeg har sprayet denne som en toner etter rens, jeg har sprayet den over makeup for å få alt til å smelte sammen og jeg har hatt den i kjøleskapet og sprayet over huden når jeg har vært ekstra varm etter joggetur. Spray er superpraktisk og enkelt, derfor har dette blitt et produkt som jeg bruker langt over dens egentlige bruksmål. Den gir meg en behagelig lukt, fukt og en oppfriskende effekt når det trengs, makeup på eller ikke (NB, når du sprayer kan
dusjen komme ut litt hardt, så de gangene jeg sprayer over makeup pleier jeg å spraye litt oppover i luften og ikke direkte i ansiktet). Du kan selvsagt bruke denne toneren sammen med bomullspads og dra over for å fjerne eventuelle makeup-rester, men jeg anbefaler heller en dobbel rens eller et micellar vann og ingen bomull med denne, slik at du forhindrer at bomullen trekker til seg fukten fra rosevannet.

Naturlig rosevann

Denne økologiske toneren fungerer for alle hudtyper, samt gammel og ung. Og folkens, nå nærmer det seg også sommer, og er du en av de som skal til syden må jeg bare banke inn litt ekstra hvor viktig toner er. I syden tilsetter de mer klor i vannet, vi bader gjerne i basseng og i saltvann, noe som gjør ph-balansen i huden virkelig utsatt. Toner = riktig ph, og riktig ph gir en balansert og vakker hud. Skal du til syden eller på ferie: ta med deg toner!

 

Fordeler:
– Praktisk spray- flaske
– Passer for alle hudtyper
– Flere bruksområder
– Har oppfriskende effekt
– Balanserer huden

Ulemper:
– Finner ingen

Naturlig ansiktsvann

 

Ingrediensliste:

Rosa damascena distillate*, Arginine, Citric acid, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aqua (Water), Citronellol**, Geraniol**.

* from organic farming , ** allergener som naturlig finnes i Rosavannet

 

VURDERING


Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Amalie

3 Kommentarer

  1. Dette er et »must have» produkt, spesielt i sommer. Veldig fornøyd med den:)

  2. Dufter den sterk?

    • Hei Eveline, nei den dufter ikke sterk. Lukten er ganske mild, naturlig og behagelig.

Skriv en ny kommentar

Kommentar