ESPRIT EQUO Rhassoul Purifying Shampoo

Hei, mitt navn er Malin og jeg er gjesteblogger her på Beauty & Eco. Jeg har testet ut noen økologiske hår og hudpleieprodukter, og har glede til å dele mine erfaringer med dere.  Jeg er også aktiv beautyblogger på malintbeauty.blogg.no.

 

Esprit Equo Rhassoul Purifying Shampoo er en 100% økologisk sjampo. Den inneholder jojoba og arganolje som gir håret en fin glans uten at det ser fett ut. Sjampoen gjør håret mykt og silkeaktig, samtidig som den gir mye volum.

Økologisk sjampo

Rhassoul clay er en av de hovedingrediensene i denne sjampoen. Rhassoul også kalt Rasul eller Ghassoul er marokansk lavaleire fra Atlasfjellene. Rasul har vært brukt i århundrer som en naturlig skjønhetsmiddel. Leiren fungerer perfekt for fett hud, hår og hudebunn da den absorberer sebum og urenheter.

Økologisk leire

Shampoen lukter godt, noe som er et stort pluss. Den er spesielt tilegnet de med sprøtt og skadet hår, noe jeg vil si mitt hår er. Jeg farger håret regelmessig og retter det så og si hver dag, noe som gjør at håret blir skadet. Når man retter håret blir det kjappere flisete og tuppene deler seg. Denne økologiske sjampoen er med på å revitaliserer håret og balanserer produksjon av sebum. Sebum er et fettstoff på huden som produseres av talgkjertler.

Jeg har brukt sjampoen et par ganger i uken, for å forebygge fett hår. Når jeg vasker håret ofte (annenhver dag), så blir det fortere fett. Etter jeg fikk denne shampooen har jeg begynt å redusere hvor ofte jeg vasker håret mitt. Jeg vasker håret ca 3 ganger i uken (+ etter jeg har trent, selvfølgelig). Og jeg har merket stor forandring.

Det er bittesmå korn i sjampen som jeg føler har hjulpet meg veldig mye med min tørre hodebunn. Jeg masserer forsiktig shampooen inn i hele håret, men passer ekstra godt på hodebunnen min. Det er viktig å skylle shampooen godt ut av håret så det ikke er noen gjenværende rester. Jeg har tykt hår noe som gjør at jeg må bruke mye av den, men likevel virker sjampoen å være veldig drøy i bruk. Etter å ha brukt denne naturlige sjampoen regelmessig en god stund nå har jeg merket store forandringer på håret mitt. Håret har blitt glattere, og tuppene er mindre flisete. Hodebunnen  er mindre tørr, klør mindre, og er mindre sårbar.

 

Økologisk sjampo

 

Her er full liste av ingredienser:

Rosa damascena distillate*, Aqua (Water), Moroccan lava clay, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Lauryl glucoside, Sodium lauroyl glutamate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Glyceryl caprylate, Lactic acid, Disodium cocoamphodiacetate, Betaine, Chondrus crispus (Carrageenan), Argania spinosa kernel oil*, Arginine, Glyceryl stearate, Xanthan gum, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Butyrospermum parkii (Shea butter)*, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Tocopherol, Sorbic acid, Parfum° (Fragrance).

° from substances of natural origin

*from organic farming

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset

 Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar