ESPRIT EQUO Savon Noir Gentle Body Scrub

En skrubb-duo i harmoni

Nå som våren er her og sommeren er rett rundt hjørnet er det viktig å klargjøre huden godt før den skal ut i sola. Spesielt hvis du ønsker en dyp brunfarge som varer lenge er det viktig å kvitte seg med alt av døde hudceller, du trenger med andre ord en god kroppsskrubb. Jeg har fått teste ut to spennende produkter de siste par ukene, den milde økologiske kropsskrubben Savon Noir Gentle Body Scrub og peeling-hansken Kessa Exfoliating Glove. Sammen utgjør de mitt hemmelige våpen for en myk hud og dyp brunfarge hele sommeren igjennom.

 

Naturlig kroppsskrubb

 

Savon Noir Gentle Body Scrub inneholder blant annet den eteriske oljen eukalyptus som hjelper til med å åpne opp lungene og virker beroligende på kroppen. Skrubben fjerner døde hudceller, forbedrer blod- og lymfesirkulasjon og etterlater huden babymyk. Den praktiske hansken fra samme merke brukes sammen med skrubben, og hjelper ytterligere til med å rense i dybden og stimulerer sirkulasjonen.

 

naturlig skrubb

 

En unik kroppsskrubb basert på årelange tradisjoner

Aldri før har jeg prøvd en kroppsskrubb lik denne. Som regel inneholder skrubbene jeg har bukt tidligere korn som man virkelig kjenner skrubber mot huden, men denne skrubben har en myk og glatt konsistens. Jeg måtte faktisk dobbeltsjekke at jeg hadde brukt produktet riktig, for den minner mer om en kremete body lotion i konsistensen. Både skrubben og hansken baserer seg på samme peeling-metode som brukes i Hammam, en årelang tradisjon i marokkanske og tyrkiske bad. Renselse er stikkordet og det er akkurat den følelsen jeg sitter igjen med etter å ha brukt disse to produktene; en følelse av renhet.

 

naturlig body scrub

 

Måten jeg liker å bruke disse to produktene på er ved å dusje i varmt vann. Dette gjør jeg for å åpne opp porene, slik at effekten av produktene jeg bruker blir størst. Så følger jeg anvisningen fra produsenten, den sier at man skal påføre skrubben over hele kroppen for så å la det virke i minst fem minutter. Etter det masserer du godt inn med hansken. Jeg har aldri prøvd denne metoden før, men jeg digger det! Ja, det er litt mer jobb enn med en vanlig skrubb, men dette er skrubben jeg tyr til når jeg skal kose meg litt ekstra. Dette har rett og slett blitt min nye hverdagsluksus, som jeg unner meg så ofte jeg har tid. Jeg avslutter alltid med et godt kroppssmør eller en deilig kroppsolje. Da sitter jeg igjen med silkemyk hud selv på albuer og knær.

 

naturlig scrub

 

Utseendemessig synes jeg produktene gir en følelse av luksus. De ser dyre ut, men er begge overkommelige prismessig. Og når jeg ser hvor liten mengde jeg trenger av skrubben sammen med hansken vet jeg at dette produktet kommer til å holde lenge. Det ser faktisk nesten ikke ut som at jeg har brukt skrubben, selv om jeg har hatt flere påføringer på hele kroppen. Den lukter helt nydelig av eukalyptus så du kommer garantert til føle deg skikkelig fresh og ren etter å ha brukt denne skrubben. Jeg personlig elsker når hud- og velværeproduktene mine, dufter slik, men hvis er mer sart på kraftige dufter kan du kanskje se om du finner en annen økologisk skrubb. For å sammenligne kan følelsen når du bruker denne minne om når du tar badstue med eukalyptus. Det åpner virkelig opp og jeg elske den følelsen.

 

Fordeler:
⦁ Fjerner effektivt døde hudceller
⦁ Etterlater huden myk
⦁ Dufter frisk med eukalyptus
⦁ Gigdeilig følelse av luksus og velvære
⦁ Drøy i bruk

Ulemper:
⦁ Finner ingen!

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua (Water), Olea europaea (Olive) fruit oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Potassium hydroxide, Limonene**.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

Produktet er sponset


Sara

2 Kommentarer

  1. Hva er denne hansken laget av?

    • Hei Tuva, hansken er laget av 100% høy kvalitet viskose.

Skriv en ny kommentar

Kommentar