ESPRIT EQUO Serum Purissimo Argan

Arganolje – Serum Purissimo Argan fra Esprit Equo er en olje med høy konsentrasjon av vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Den er blant annet veldig bra for huden, håret og neglene.

Arganolje arganoil

Personlig så har jeg ganske tynne negler, og jeg elsker å ta vare på dem. Så etter å ha prøvd ut dette produktet én gang, kunne jeg allerede se hvordan produktet hjelper og fungerer. Den kom fort opp på listen min over favorittprodukter for neglene og hendene. Jeg plasserte litt av arganolje på neglene, og der kunne jeg se at den absorberte fort og ga god fuktighet. Den lukter ingenting, noe jeg synes er positivt. Hvis jeg for eksempel først tar på håndkrem og så oljen etterpå, så trenger jeg ikke bekymre meg for at luktene blandes.

 

Serum arganolje argan oil

 

Pakningen på dette produktet ser ikke bare bra ut, men er også veldig praktisk! Den kommer med en pump, slik at man lett kan finne ut hvor mange pumper som holder til en selv (kommer selvfølgelig an på hva du kommer til å bruke oljen til). For meg holdt det med én pump for begge hendene, som viser til at oljen kommer til å holde en stund. Arganolje – Serum Purissimo Argan absorberer ganske fort etter noen minutter med massasje inn til neglene. Når du påfører på håret, gir den en fin glans, men samtidig gjør den ikke håret fettete. Det er mange oljer som kan gi den effekten, og det kan noen ganger ende opp dårlig. Derfor passer denne oljen perfekt som en daglig hårolje! Arganoljen kan også brukes på hud, enten om det skulle være på hender, kropp eller ansikt. Når det gjelder på kropp, så gir den greit med fukt og litt glød til huden. Konsistensen er lett å blande ut, så om man skulle ha behov for å blande inn oljen i foundationen sin, passer oljen bra til det og! Jeg liker virkelig alt ved dette produktet. Den har en søt og praktisk pakning, god kvalitet på oljen og generelt mange gode fordeler. Om du trenger en olje til hud, negler og hår til en grei pris og god kvalitet, så kan jeg virkelig anbefale denne!

 

Esprit Equo Arganolje Argan Oil

 

Her er full liste av ingredienser:

Argania spinosa kernel oil*

100 % av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 100 % av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. 100 % av de totale ingrediensene kommer fra rettferdig handel.

 

Innlegget er skrevet av Juni Olsen som til daglig blogger på juniolsen.blogg.no

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar