FARAN Face Mask Dead Sea Mud

Face Mask Dead Sea Mud

 

Naturlig ansiktsmaske


Litt om selve merket:
FARAN cosmetic har virkeliggjort en visjon om å skape 100% naturlige og økologiske hudpleieprodukter og kosmetikk. De aller fleste produktene er av 100% naturlig opphav og sertifiserte av Ecocert. De bruker ingredienser fra bl.a. middelhavsområdet, er frie for tilsatt vann, SLS/sulfater, alkohol. aluminium, petroleumsingredienser og parabener. Som base i produktene de fører bruker de gode ingredienser som mandel, kokosolje, jojoba, kakaosmør og essensielle oljer som lavender, ylang-ylang, grapefrukt og kamille. De tester heller ikke på dyr!

Om masken: Økologisk ansiktsmaske med dødehavsgjørme. Jeg har brukt den 1 til 2 ganger i uken, og elsker effekten den gir. Med en gang man smører den på kjenner man godt til peelingen i masken, og det føles nesten som et hvilket som helst peeling produkt, bortsett fra at akkurat denne skal bli værende på huden en stund. Kornene i masken stammer hovedsakelig fra dødehavsleire som er rikt på mineraler og næringstoffer, og den både lukter og ser naturlig ut med sin grønne farge.

 

Faran Naturlig Ansiktsmaske

 

Faran Facemask Dead Sea Mud er nokså tynn i konsistensen i forhold til f.eks. LUSH mask of magnaminty, og den føles heller ikke like kjølende på huden. Når det er sagt så er den fremdeles som en tykk krem, den er enkel å smøre på og tørker veldig fort. Det som er uvant med denne er at den blir fryktelig stiv på ansiktet, og etterhvert får jeg en slags trang til å.. klø? Lage grimaser for å lette litt på stivheten? Jeg kan ikke forklare det, men det tok en stund før jeg klarte å venne meg til følelsen av å ha denne på ansiktet.

Etter bruk føles huden sunn og ren ut, og man kjenner at alt av smuss og døde hudceller er borte slik at du får en frisk og fin glød i ansiktet. Jeg bruker den ofte før jeg skal noe spesielt, for eksempel når det er viktig at sminken sitter fint på. Den kan, som de fleste mud-masks, virke litt uttørkende, men det er ikke et nevneverdig stort problem da jeg alltid pleier å smøre meg inn med en tykk og næringsrik ansiktskrem etter å ha tatt den av. Dessuten er den også beregnet på normal til fet hud, så det er mulig den passer hakket bedre på noen som ikke har tørr hud som meg.

Den har til nå ikke gitt meg noen urenheter, heller det motsatte, og jeg kan trygt anbefale denne videre til dere som er ute etter en god mud-mask med peeling effekt.

 

Faran Face Mask

 

Hvordan bruke masken: Masser forsiktig på ansikt og hals. La virke i 15 minutter før du vasker av med lunkent vann.  Brukes ukentlig.

OBS: Kornene i masken kan virke litt harde dersom du skrubber for mye, så for at du ikke skal skade den sarte huden i ansiktet er det viktig at du er forsiktig!

Masken koster kr 279,- (før 289,-)

 

Fordeler:
– Inneholder masse næringsrike ingredienser
– Tester ikke på dyr
– Gir huden en skikkelig fin glød
– Renser godt
– Gir ikke urenheter
– Lett å påføre/vaske av

Ulemper:
– Kan gi for lite fukt dersom du har tørr hud
– Må bruke en del produkt for å få dekket godt nok

 

Ingrediensliste:

Aloe barbadensis leaf juice, silt, kaolin, glycerin, sucrose, simmondsia chinesis, olea europaea seed powder, macademia ternifolia seed oil, parfum, xanthan gum, lavandula angustifolia oil, glyceryl captrylate, tocopherol, citric acid, linalool, geraniol, limonene.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Faran Naturlig Kosmetikk

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar