FARAN natural face serum – anti aging

FARAN natural face serum – anti aging

 

Naturlig ansiktsserum

 

Litt om selve merket: FARAN cosmetic har virkeliggjort en visjon om å skape 100% naturlige og økologiske hudpleieprodukter og kosmetikk. De aller fleste produktene er av 100% naturlig opphav og sertifiserte av Ecocert. De bruker ingredienser fra bl.a. middelhavsområdet, er frie for tilsatt vann, SLS/sulfater, alkohol. aluminium, petroleumsingredienser og parabener. Som base i produktene de fører bruker de gode ingredienser som mandel, kokosolje, jojoba, kakaosmør og essensielle oljer som lavender, ylang-ylang, grapefrukt og kamille. De tester heller ikke på dyr!

Om serumet: En naturlig oljeblanding for ansiktet som gir næring og beskyttelse. Den inneholder blant annet vitamin E som er en antioksidant som beskytter mot frie radikaler og som kan forebygge bl.a. rynker, i tillegg til jojoba-olje som er helt supert for å tilføre huden fuktighet.

Det har en litt tykk konsistens, og føles mer som en olje enn som et serum. Det er ikke negativt på noen måte, jeg har veldig tørr hud og elsker alt som gir fukt! Det gjør denne i massevis, av og til glemmer jeg faktisk å smøre meg med fuktighetskrem etter påføring av serumet!

 

Naturlig serum

 

Huden føles skikkelig fuktet og fresh etter påføring, og det eneste jeg har å utsette på den er at det tar litt lang tid før den trekker skikkelig inn. Det er med andre ord lett å hoppe over serumet når du har dårlig tid på morgenen og i tillegg bruker pudder foundation. De dagene jeg går for en mer naturlig look er den i midlertidig fast rutine, da jeg får en skikkelig fin og naturlig glød i ansiktet etter påføring.

Det står at serumet vil styrke effektiviteten av dagkremen i flere timer, og det merkes at det funker. Huden føles frisk og fuktet hele dagen, nå om sommeren nesten litt for mye, da har jeg en tendens til å bli litt blank i t-sonen utover dagen. Jeg gleder meg til å teste denne om vinteren, da kan jeg se for meg at den er helt perfekt!

Når det kommer til anti-aldringseffekten kan jeg ikke uttale meg, da jeg ikke har brukt serumet lenge nok til å merke noe til dette. Men rynker oppstår jo som kjent lettere når man har tørr hud, og siden serumet gir massevis av fukt vil jeg tro at det i det minste virker litt forebyggende.

Konklusjon: Jeg elsker dette serumet! Fukt er min bestevenn, og dette leverer virkelig. Anbefales spesielt til de med tørr hud.

Hvordan bruke serumet: Hell ut et par dråper i håndflaten, og dabb det forsiktig jevnt rundt i ansiktet. La det tørke godt inn før du påfører dag- eller nattkrem.

Pris: Serumet koster nå 299,- (før 489,-)

 

 

Fordeler:
– Gir masse fukt
– Gir meg ikke urenheter
– Drøy i bruk
– Hygienisk innpakning
– Naturlige ingredienser
– Tester ikke på dyr
– Virker på huden gjennom hele dagen

Ulemper:
– Litt drøy pris
– Tar litt tid før det trekker inn i huden

 

Ingrediensliste:

simmondsia chinesis (jojoba) seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, macademia ternifoliaseed oil, persea gratissima (avocado) oil, triticum vulgare (hevete) germ oil, pelargonium graveolens oil, lavandula angustifolia (lavendel) oil, tokoferol (vitamin E), calendula officinalis (ringblomstekstrakt), anthemis nobilis oil, hippophae rhamnodies oil.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Faran Naturlig Kosmetikk

 

Produktet er sponset

 Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar