JOHN MASTERS ORGANICS Lip Calm Raspberry

Hei!

I dag skal jeg skrive litt om John Masters Organics Lip Calm Raspberry, og jeg kan avsløre med en gang at den er blitt en stor favoritt! Er det noe jeg er nøye med å pleie er det leppene; tørre lepper mister betraktelig volum, og er det noe som er i vinden for tiden er det plumpede og myke lepper. I to år har jeg brukt en annen økologisk leppepomade, og vet derfor hva jeg ser etter i “den perfekte”.

 

John Masters Organics naturlig leppepomade

 

Lip calm trekker fint inn i leppene, samtidig som den etterlater en liten glans. Det jeg liker best er å smøre inn et godt lag med den på kvelden, og våkne opp med lepper som er ferdig fuktet. Lukten for meg er et megastort pluss: den har en veldig mild, søt og deilig bringebærlukt.
Et problem jeg har hatt tidligere med naturlige ingredienser i leppeprodukter er at de smelter i varme. Det gjør ikke denne, den er verken for hard eller for myk, på grunn av den økologiske bivoksen. Bivoksen legger seg som et beskyttende lag på leppene, og lar oljene ligge i fred og trekke inn i leppene. Lip Calm beskytter derfor mot ytre påkjenninger, den fukter, og som ordet tilsier: den beroliger! Perfekt hvis du er utsatt for vær eller vind. Jeg vil også nevne at dette er et produkt leppene mine ikke har blitt avhengig av å smøres med hvert minutt. Alle kjenner den følelsen: tørre lepper som blir tørre igjen ti minutter etter påføring. Denne økologiske leppepomaden beskytter mot tap av fuktighet over tid.

 

 

Den kan fint brukes alene eller under leppestift, jeg har også brukt den over leppestift. Et annet pluss er at beholderen både skrues opp og ned, og at korken sitter godt. Den har lagt fast i sminkepungen min i en måned nå, og jeg er storfornøyd med at pakningen ikke tiltrekker seg sminkeflekker eller at korken faller av.

Det blir ingenting negativt  å skrive her denne gangen; hvis jeg skal slenge på et aldri så lite minus så er det at man alltid skulle ønske så gode produkter var litt billigere! Derimot, etter jeg leste meg opp på hvordan økologisk bivoks produseres, og innså at hele bienes flyradius må være fri for sprøytemidler (det vil si tre mils radius med land må være helt sprøytefritt), så forstod jeg at det ikke er en kjapp og enkel prosess. Da er det verdt å betale litt ekstra.

Alt i alt er produkt jeg er blitt veldig glad i!

 

Fordeler:
⦁    Trekker fint inn
⦁    Etterlater en liten glans
⦁    Beskytter leppene godt og beroliger
⦁    Fantastisk bringebærlukt
⦁    Kan brukes under/ over leppestift

Ulemper:
⦁    Litt høy pris

 

John Masters Organics økologisk leppepomade

 

Her er full liste av ingredienser:

Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, beeswax*, olea europaea (olive) fruit oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, organic raspberry flavor blend*, linum usitatissimum (linseed) seed oil*, borago officinalis seed oil*, rosa moschata seed oil*

* Certified Organic

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

Økologisk hudpleie
Produktet er sponset


Gjesteblogger

En Kommentar

  1. Leppepomader med bivoks er også mine favoritter:)

Skriv en ny kommentar

Kommentar