JOHN MASTERS ORGANICS Orange & Rose Hand Cream

Hei dere!

Nå er det tid for økologisk håndkrem, nærmere bestemt John Masters Organics Hand Cream. Den kommer i en plasttube på 54 ml, en vanlig størrelse for de fleste håndkremer og perfekt for å ha med seg i vesken. Du kan velge mellom tre dufter, og jeg har testet Orange & Rose. Duften i seg selv er litt framtredende og stram med en gang (kanskje på grunn av appelsinskallet?), mens selve rosen syns jeg dufter veldig svakt. Etter en liten stund blir den derimot litt mer rolig, og hendene fuktet og fine.

 

Naturlig håndkrem

 

Det er et must for meg at man raskt kan få brukt hendene igjen etter man har smurt seg med håndkrem, og akkurat det liker jeg med denne økologiske kremen: den er ikke altfor rik (selv om pakningen hevder den skal være av den rike typen), og den har en ganske lett konsistens som gjør at kremen trekker relativt raskt inn. Jeg er også plaget med litt eksem på hendene, så det som virkelig gleder meg er at den ikke svir eller gjør noe verre (til tross for at den inneholder sitrus), den roer derimot ned huden for min del, og mykgjør. Denne kan med andre ord trygt brukes på sensitiv hud!

 

Naturlig håndkrem John Masters

 

På ingredienslisten finner vi blant annet flere fuktighetsgivende ingredienser som rose og ylang ylang, i tillegg til aloe vera og vanilje. Jeg syns også kremen holder godt på fukten gjennom hele dagen, det er heldigvis ikke slik at du må smøre deg veldig ofte. Det hjelper til med å gi et drøyere produkt! Jeg må også nevne at designet på pakningen er veldig enkelt, søtt og classy, og den er ikke testet på dyr.

Jeg syns prisen kanskje er en smule høy for 54 ml, ettersom det er mulig å finne andre, økologiske alternativer til en litt billigere penge. Den stramme duften trekker også ned et par hakk, og jeg tror dette er en krem du enten elsker eller hater duften på!

 

Naturlig håndkrem John Masters Organics

 

Ellers gjør som sagt kremen det den skal; den fukter, den beroliger og den mykgjør. I tillegg har jeg også merket en forbedring på klarhet og farge på hendene, ettersom appelsin har en peelende effekt, samt tilfører antioksidanter. Alt i alt en fin økologisk håndkrem!

Fordeler:
⦁   Fukter godt
⦁   Gjør huden myk og frisk
⦁   Lett konsistens- trekker raskt inn
⦁   Gode ingredienser
⦁   Kan brukes på sensitiv hud

Ulemper:
⦁    Høy pris
⦁    Naturlig duft (kan være en fordel)

 

Her er full liste av ingredienser:

Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, glyceryl caprylate, glycerin*, water/aqua/eau, cetyl esters, citrus sinensis (orange) peel oil*, rosa damascena (rose) flower oil*, vanilla planifolia (bourbon vanilla) fruit extract*, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, cymbopogon martinii (palmarosa) leaf oil, eugenia caryophyllus (clove) bud oil*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, xanthan gum, sodium phytate, sodium anisate, lactic acid
* Certified Organic

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

En Kommentar

  1. Liker denne kremer veldig godt. Prisen er kanskje litt høy men den er veldig drøy i bruk.

Skriv en ny kommentar

Kommentar