JOHN MASTERS ORGANICS – Lavender Rosemary Shampoo for normal hair

Jeg gikk nylig tom for min vanlige sjampo, men hadde heldigvis en flaske med John Masters Organics Rosemary  Lavender Shampoo stående, klar til å prøves. Jeg har stort sett brukt mer tradisjonelle hårprodukter, men har også prøvd flere rene produkter. Jeg har ofte blitt skuffet over disse da de ikke har nådd opp til forventningene.

John Masters Organics Lavender & Rosemary Shampoo

Denne naturlige sjampoen er noe annet. Den har en god duft og lukter mye, men ikke for mye, lavendel. John Masters Organics økologisk sjampo inneholder 15 organiske planteekstrakter og oljer, blant annet seljebark, kamille og linfrøolje, samt eteriske oljer fra lavendel og rosmarin. Dessverre blir produkter som inneholder rosmarin og lavendel ofte møtt med en del skepsis, kanskje fordi enkelte personer reagerer på disse. Dersom man ikke reagerer negativt på disse ingrediensene kan man etter min erfaring få et ganske godt utbytte av de gode egenskapene til plantene. For eksempel kan de, sammen med seljebarken, hjelpe mot flass.

 

Lavender Rosemary Sjampo nårmalt hår

 

I bruk holder en liten mengde lenge, da den skummer ganske bra. Mitt inntrykk er at sjampoen renser godt, og at den også er god for hodebunnen min da den hverken blir tørr eller fet etter bruk.

En god bonus er at den også virker bra til å vaske ut stylingprodukter med. Den er kanskje litt sterk da jeg føler et større behov for å bruke balsam etter å ha vasket håret med den et par ganger, men dette kan jo på den andre siden også komme av at den ikke inneholder silikoner, som tross alt har en mykgjørende effekt men ikke er så bra for håret på lang sikt.
Designet på flasken er enkelt og diskret samtidig som det er elegant, og har et visst eksklusivt preg.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne økologiske sjampoen, og fortsetter gjerne å bruke den. Den er ikke av de aller billigste sjampoene som finnes, men viser likevel at man ikke nødvendigvis trenger å kjøpe de aller dyreste merkene for å få noe som faktisk fungerer.

 

Lavender Rosmary Sjampo

 

Her er full liste av ingredienser:

Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, aqua (water), babassuamidopropyl betaine, decyl glucoside, sodium cocoamphodiacetate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, urtica dioica (nettle) root extract*, panthenol (vitamin B5), glycerin, lavandula angustifolia (lavender) oil*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, achillea millefolium (yarrow) extract*, camellia sinensis (white tea) extract*, equisetum hyemale (horsetail) extract*, salix alba (willow) bark extract*, chamomilla recutita (chamomile) flower extract*, lavandula angustifolia (lavender) extract*, symphytum officinale (comfrey) leaf extract*, borago officinalis (borage) seed oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, linum usitatissimum (flax) seed oil*, sodium chloride, potassium sorbate, sodium benzoate, sorbitol, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed soy protein, sulfur, soy tocopherol, linalool†, limonene†

* Certified Organic
† A natural component of essential oils

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

 

Produktet er sponset


Madeleine

2 Kommentarer

  1. Flott innlegg Madeleine. Er veldig fornøyd med denne sjampoen, har brukt den i over ett år.

  2. Testing av kosmetikk- fint konsept, venter på neste innlegg!

Skriv en ny kommentar

Kommentar