JOHN MASTERS ORGANICS Rose Foaming Face Wash

Hei,

jeg heter Amalie og gjesteblogger nå for dere lesere! Jeg jobber med sminke og hudpleie daglig, og stiller derfor høye krav til det jeg bruker. Vi lever jo nå i en verden der vi kan gjøre nettopp dette; kreve mer av kosmetikken vi bruker fordi det fins en jungel av muligheter, hvor bare det beste er godt nok. Økologisk kosmetikk for meg er det derfor viktig at skal levere det samme som andre produkter, i tillegg til at jeg med sikkerhet vet at ingrediensene er rene, naturlige og det beste for min hud.

 

naturlig ansiktsrens

 

I det siste har jeg renset huden min med John Masters Organics Rose Foaming Facial Wash hver kveld, og av og til på morgenen også. Rensen heter som nevnt foaming facial wash, men jeg må ærlig innrømme at den ikke skummer så veldig. Det plager meg derimot ikke; produkter som skummer mye fins det ofte billige sulfater  som gjør at den gjør nettopp det.  Så lenge huden min blir ren er jeg storfornøyd. Litt info om produktet: det er en 118 ml stor pumpeflaske (veldig praktisk) i glass, som kan brukes både på ansikt og på øyne. Den inneholder 7 organiske ingredienser, og hevder å gi fukt og glød til huden!

 

Naturlig ansiktsrens John Masters

 

Denne økologiske rensen fjerner effektivt makeup, og jeg digger at jeg i tillegg kan bruke den på øynene. Multiprodukter for meg er supert, da blir det lettere å ta det med på reise eller eventuelt å fjerne alt i en eneste sveip mens man dusjer. Ingrediensene er derimot det som definitivt betyr mest, så at aloe vera står som nummer en på listen gjør meg veldig glad! Aloe vera er godt for veldig mye, det gir huden mye fukt, virker dempende på betennelser i huden (absolutt noe å vurdere for en ung acne-hud) og pleier. Videre finner vi flere ingredienser som skal være fuktighetsgivende og pleiende, som for eksempel roseolje og ylang ylang. Alt i alt får man en økologisk ansiktsrens man kan stole på; den gjør det den sier den skal og du kan være sikker på at huden din er i trygge hender.

 


Det som trekker litt ned på den er at den er ikke så veldig drøy i bruk; du trenger et stort og godt pump hvis du har på deg en del sminke. I tillegg er rensen 118 ml, og jeg må innrømme at for meg personlig er det et aldri så lite minus med de ekstra 18 ml, som sørger for at rensen ikke går i håndbagasjen (I know right, tenk å klage over at man får for mye produkt…). Jeg syns også lukten er litt så som så: ikke dårlig, men ikke direkte god heller. Den er en smule stram, og har den typiske, økologiske duften: litt beskt, naturlig og en svak duft av rose. Et annet minus er at jeg syns huden føles litt ekstra stram etter rens, og jeg er i tvil på om en slik skumrens kan anbefales til de tørreste hudtypene; til normal/kombinert derimot er den en bedre match! Jeg vil også anbefale å holde meg godt innenfor 3 minutters-regelen: påfør fuktighetskrem innen tre minutter etter rens, så er huden sikret å ikke tørke ut.

Alt i alt en økologisk ansiktsrens som får jobben gjort, har en fin ingrediensliste og kan trygt anbefales.

 

Fordeler:
⦁    Gode ingredienser
⦁    Renser effektivt
⦁    Fukter godt
⦁    Kan brukes på øynene
⦁    Passer perfekt til acne-hud
⦁    Naturlig duft (for noen er dette en fordel)

 

Ulemper:
⦁    Høy pris
⦁    Ikke så veldig drøy i bruk
⦁    Strmmer opp tørr hud (ganske vanlig for aniktsrenser)
⦁    Naturlig duft (for noen er dette en ulempe)

 

John Masters naturlig ansiktsrens

 

Her er full liste av ingredienser:

Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, cocoglucoside, lactobacillus ferment, rosa damascena (rose) flower water*, glycerin*, sodium lauroyl lactylate, tilia cordata (linden) flower extract*, plantago major (plantain) leaf extract*, rosa damascena (rose) flower oil*, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, sclerotium gum, p-anisic acid, citric acid

* Certified Organic

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar