KLAIRS Illuminating Supple Blemish Cream SPF 40

Klairs illuminating supple blemish cream SPF 40

 

Jeg er kanskje ikke av de største skjønnhetsentusiastene, men er det én ting jeg har fått med meg, så er det at koreansk kosmetikk og hudpleie er i full fart på vei inn på baderommet til mange mennesker rundt om i verden.

Det er kanskje ikke så rart, for det er vel få land hvor huden er så plettfri som i de asiatiske landene . Jeg har enda til gode å finne ei eldre dame med på langt nær så mange rynker og pigmentflekker som det vi nordmenn har. Ja, jeg er til og med sjalu på huden til 50 ++ åringer. Jeg har vært så heldig å få teste noen produkter fra klairs.no, og jeg må si jeg er veldig glad for denne sjansen!

 

Naturlig BB Cream

 

Litt om selve merket Klairs´:
Produktene inneholder kun de mest nødvendige ingrediensene, altså inneholder de ingen fargestoffer, alkoholer, parabener eller parfymer. De jobber for å lage den beste hudpleie med god kvalitet til en fornuftig pris, og har sunne verdier som ivaretar miljøet og jobber for en bærekraftig utvikling. De tester heller ikke på dyr!

Om illuminating supple blemish cream: Den mest solgte bb-kremen innen koreansk kosmetikk, med et såkalt ”smart colour system”. Altså hevder den å kunne passe alle fargenyanser og hudtoner. Den kommer forøvrig kun i én farge, så man slipper å tenke på akkurat det. Den inneholder solfaktor 40, skal være god mot rynker, lysne huden, passe til alle hudtyper og holde oljete hud under kontroll.

Det er veldig mange lovnader fra én eneste krem, dere!

Det første jeg la merke til da jeg påførte denne, var hvor tykk den var i konsistensen. Det var skikkelig uvant i starten, men etter å ha påført et par ganger går det som en lek. Jeg har testet med både beautyblender og fingrene, og jeg foretrekker definitivt å påføre med rene hender for det beste resultatet. Det at den er så tykk i konsistensen gjør også at den ikke føles tørr ut på huden i det hele tatt, faktisk føles det mer som om jeg har smurt meg inn med fuktighetskrem. Aaah, fukt er livet! Med andre ord, den blender seg fint inn i huden, føles ikke uttørrende og den legger seg heller ikke i linjer.

 

Naturlig BB Krem

 

Det andre jeg la merke til var hvor lys den var i forhold til hudtonen min. Jeg tenkte bare at dette kom aldri til å fungere, jeg vil jo hvert fall ikke se ut som jeg er syk og er skikkelig blek når jeg sminker meg. Etter et par minutter var skrekkscenarioet heldigvis over, det viser seg at kremen bare trengte et par minutter på å trekke inn i huden og sette seg litt. Faktisk så passer den min hudtone helt ypperlig, og jeg har brukt den både i sommer og nå på høsten med godt resultat. Jeg kan se for meg at den nok ikke passer til de aller mørkeste hudtonene, uten at jeg kan bekrefte dette selv. For alle oss vanlige, bleke nordmenn er nok denne helt perfekt, spesielt dersom du har en gul undertone!

Fra venstre her kan du se hvordan den ser ut rett i fra tuben. I midten er hvordan den ser ut etter litt blending og helt til høyre er hvordan den ser ut etter å ha blitt blendet godt inn i huden. Her har den ikke fått sitte et par minutter før jeg tok bildet, men den smelter altså etterhvert inn i huden slik at den matcher hudtonen perfekt.

 

Koreansk Makeup

 

Når det kommer til hvordan den ser ut på huden, så er jeg virkelig helt frelst. Altså, hvem elsker ikke en frisk, dewy look? Den legger seg på en måte hvor den matter ned, samtidig som den gir glød, og det helt uten å føles tung på huden. Jeg elsker alt som gir liv til min ellers tørre ansiktshud! Dekkevnen vil jeg si er medium til lett, så den passer best til de dagene hvor du vil gå for en lett, frisk og naturlig look. Den dekker altså ikke over føflekker, men hudormene på nesen og de røde områdene rundt nesevingen dekker den godt over. Det at den inneholder solfaktor 40 er også et stort pluss, spesielt etter jeg fant et par premature rynker i pannen. Altså, det hører ikke hjemme i en 25-åring sitt ansikt, så nå er det solfaktor for alle penga! Det er kanskje det jeg liker aller best med koreansk kosmetikk, det fokuset de har på solbeskyttelse. Ti tomler opp!

Når det kommer til rynkebehandling så ser jeg at kremen inneholder niacinamide som skal kunne stimulere dannelsen av kollagen i huden, og dermed på sikt glatte ut rynker. Det er litt vanskelig å måle på så kort tid, men det jeg kan si er at den i det minste ikke legger seg i og fremhever de rynkene jeg allerede har!

Det med oljekontroll har jeg ikke så mye grunnlag å uttale meg om, da jeg har veldig tørr hud. Jeg kan derimot av og til bli litt blank i t-sonen, og etter mange timer på farten under stekende sol kan jeg se et hint av dette. Jeg vil dermed tørre å påstå at for de med fet hudtype burde bb-kremen kanskje settes med et pudder, spesielt på varmere dager.

Alt i alt er dette en helt super bb-krem, mye bedre enn andre merker jeg har prøvd. Siden jeg jobber innen helse er jeg veldig fan av en naturlig sminkelook i det daglige, og jeg bruker titt og ofte denne, spesielt dersom jeg føler behov for litt ekstra fukt.

 

Koreansk Sminke

 

Kremen kommer i en smart tube, noe jeg liker veldig godt med tanke på bakterier. Den koster 319,-

Vel verdt et forsøk dersom du enda ikke har funnet den perfekt bb-kremen!

Fordeler:
– dyrevennlig
– lett på huden
– gir glød
– god holdbarhet
– gir fukt

Ulemper:
– noe dyr i forhold til andre bb-kremer
– Kommer i bare én farge

 

Ingrediensliste:
Water, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Betaine, Cetyl Ethylhexanoate, Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Polysorbate 60, Dimethicone, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Zinc Oxide, Yellow Oxide Of Iron, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bentonite, Sodium Chloride, Silica, Red Oxide Of Iron, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Stearic Acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Chlorphenesin, Talc, Black Oxide Of Iron, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Centella AsiaticaExtract, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Allantoin, Adenosine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arctium Lappa Root Extract, Hibiscus Mutabilis Flower Extract, Corchorus Olitorius Leaf Extract.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Soel Koreansk Kosmetikk

 

Produktet er sponset

 Gjesteblogger

En Kommentar

  1. Hørte mye bra om koreansk kosmetikk, kanskje på tide å prøve ut. En BB krem for alle hudtoner…høres spenennde ut!

Skriv en ny kommentar

Kommentar