KLAIRS´ supple preparation facial toner

Klairs´ supple preparation facial toner

 

Jeg er kanskje ikke av de største skjønnhetsentusiastene, men er det én ting jeg har fått med meg, så er det at koreansk kosmetikk og hudpleie er i full fart på vei inn på baderommet til mange mennesker rundt om i verden.

Det er kanskje ikke så rart, for det er vel få land hvor huden er så plettfri som i de asiatiske landene . Jeg har enda til gode å finne ei eldre dame med på langt nær så mange rynker og pigmentflekker som det vi nordmenn har. Ja, jeg er til og med sjalu på huden til 50 ++ åringer. Jeg har vært så heldig å få teste noen produkter fra klairs.no, og jeg må si jeg er veldig glad for at jeg fikk denne sjansen!

 

 

Naturlig toner

 

Litt om selve merket Klairs´:
Produktene inneholder kun de mest nødvendige ingrediensene, altså inneholder de ingen fargestoffer, alkoholer, parabener eller parfymer. De jobber for å lage den beste hudpleie med god kvalitet til en fornuftig pris, og har sunne verdier som ivaretar miljøet og jobber for en bærekraftig utvikling. De tester heller ikke på dyr!

 

Om supple preperation facial toner: Den skal gi næring, balansere hudens ph-verdi, virke betennelsesdempende, hjelpe mot fine linjer i huden, binde fuktighet og sørge for at produkter som kommer etter absorberes fortere. I tillegg er denne økologiske toneren proppet full av gode og næringsrike ingredienser som huden liker.

La meg bare si det, jeg har aldri vært fan av tonere før. Jeg har lest masse om dem og skjønt at det var noe man bare måtte ha i hudpleierutinen sin, så jeg har prøvd flere forskjellige fra merker som Decleor, Matis og EmerginC uten å bli helt frelst.

Det var før denne. For det første inneholder den ikke alkohol, og det er den eneste toneren jeg har prøvd som faktisk gir fukt, i stedet for å enten være helt nøytral eller eventuelt tørke huden min enda mer ut. Jeg er av typen som føler huden er flere nummer for liten etter å ha dusjet eller renset ansiktet med vann, denne retter heldigvis fort opp i dette. Når det er sagt så er det ikke sånn at jeg kan hoppe over fuktighetskrem etterpå, men den gir litt ekstra fukt i hudpleierutinen. Endelig har jeg funnet en toner som faktisk gjør det den lover!

En av de andre tingene som gjorde at jeg falt for denne, er det faktum at den ikke er klissete. Denne trekker godt inn i huden uten å etterlate noe sticky lag utenpå, og det til tross for at konsistensen minner mer om et litt tynnere serum enn en toner.

 

Klairs Naturlig Toner

Jeg er blitt veldig fan av å bruke denne på kvelden, rett og slett fordi den har en skikkelig beroligende og behagelig duft. Jeg klarer ikke å finne et bedre ord for å beskrive den, men den lukter godt og er avslappende. Det minner kanskje litt om lavender? Selve innpakningen kan nok for noen virke litt kjedelig, men jeg synes det er sjarmerende. Nesten litt sånn gammeldags, apotek-aktig.

Jeg bruker denne økologiske toneren etter dusj når jeg har vært i kontakt med vann, og etter rens både morgen og kveld for å gjennopprette ph – balansen i huden. Den skal altså brukes etter rens, men før serum og fuktighetskrem! Du kan enten påføre med fingrene, eller du kan smøre godt ut med bomullspad. Den skal ikke vaskes av!

 

 

Naturlig facial toner

 

 

Denne har uten tvil kommet for å bli i hudpleierutinen min! Toneren koster 299,- Vel verdt hver eneste krone spør du meg.

 

Fordeler:
– lukter godt
– dyrevennlig
– drøy i bruk
– passer for alle hudtyper
– Tørker ikke ut huden

 

Ulemper:
– Litt uvant konsistens

 

Ingrediensliste:

Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose,Portulaca Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine,lavandula angustifolia (lavender) oil, eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Grave olens Flower oil, Citrius Limon (lemon), peel oil,citrus Aurantium Dulcis(orange), Cananga odorata flower oil, Copper Tripeptide-1

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Soel Koreansk Kosmetikk

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar