LADY GREEN Facial Micellar Water

Hei,

I dag vil jeg fortelle dere om et nytt produkt jeg har testet ut i siste uker, altså  Lady Green Facial Micellar Water for ansikt og øyne. Jeg er gjesteblogger her på Beauty & eco, blogger til vanlig på vivekawinther.blogg.no

 

Naturlig Micellar Water


I følge hjemmesiden skal produktet være ypperlig for sensitiv hud og øyne, så folk som sliter med at øynene svir av makeupfjerner burde virkelig prøve denne. Jeg har selv tørr hud og det står at denne passer for kombinasjonshud eller fet hud. Jeg synes likevel denne har fungert ypperlig, så det tyder jo på at den passer flere hudtyper enn det som står.

Det første som slår meg med denne er den friske duften. Jeg elsker duften, og må faktisk si at dette er det produktet jeg har prøvd jeg har likt lukten best på så det er et enormt pluss. I tillegg synes jeg utseendet på flasken er fresht og søtt. Er ikke så glad i rosa vanligvis, men synes det fungerer her.

Det står beskrevet at man ikke trenger å skylle av denne, men jeg har sett meg nødt til å gjøre det, da huden har føltes “sticky” rett etter påføring. Jeg synes til og med den har fjernet urenheter/akne. Jeg sliter ikke mye med dette, men det dukker stadig opp noen rundt munnpartiet, og etter jeg begynte med den har de blitt synlig mindre/blassere.

Jeg har prøvd ut denne økologiske micellar vannet på makeup’en. Den fungerer bra for de fleste sminkeprodukter men den er ikke så effektivt med å fjerne vanskelig makeup som f.eks liquid lipstick og vannfast mascara. Dette er den største minusen her.

 

Lady Green Økologisk Micellar Water

 

Dette produkter er i tillegg vegansk, ingen dyretesting, som er et stort pluss. Når det gjelder ingredienser er denne parabenfri. Det er heller ingen Phenoxyethanol, GMO, PEG eller syntetiske parfymer. Den er derfor veldig trygg å bruke, og ypperlig for allergikere.

Jeg vil anbefale denne til alle som sliter med svie når man bruker makeupfjerner, som ønsker rens både til å fjerne sminke og gjøre huden fresh og myk. I tillegg har jeg altså merket synlig effekt mot akne/urenheter, når den i tillegg har en så himmelsk duft, er jeg solgt. Jeg kommer garantert til å kjøpe mer av dette produktet når flasken er tom. For øvrig er flasken ennå nesten full etter over tre uker testing, så denne vil vare lenge også!

 

Fordeler:
– Nydelig duft
– Fresht utseende
– Frisker opp huden
– Svir ikke i øynene
– Fjerner urenheter/akne
– drøy i bruk

Ulemper:
– Huden føles sticky om man ikke skyller bort med vann
– Litt dårlig med å fjerne vanskelig makeup

 

 

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Glycerin, hamamelis virginiana (Whitch Hazel) Vann *, sucroselaurat, Hordeum vulgare Extract *, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, azadirachta Indica Leaf Extract *, Pyrus Malus (Apple) Frukt Extract *, Punica granatum Fruit Extract * , Sorbitol, Sukrose dilaurat, Ethyl Lauroyl arginat HCI, Sukrose Trilaurate, natriumbenzoat, Kaliumsorbat,, Parfum (Fragrance), sitronsyre, natriumhydroksid.

* Ingredienser fra økologisk landbruk. 99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 22% er fra økologisk landbruk.

.

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Miss Organic Økologisk kosmetikk

Produktet er sponset


Gjesteblogger

En Kommentar

  1. Vannet dufter deilig, helt enig!

Skriv en ny kommentar

Kommentar