LUSH Dream Cream

Hei! Jeg heter Lene Marie, og jeg har fått æren av å teste produkter fra Lush Norge for beautyandeco.no. Jeg er veldig glad i skjønnhet og velvære, og synes det er utrolig gøy å få muligheten til å prøve nye produkter. Jeg skriver til vanlig på bloggen lenemarie.net, ta gjerne turen innom!

 

Lush Naturlig Body Lotion

 

LUSH – DREAM CREAM

En økologisk hånd – og kroppskrem for tørr hud, og her er hva som står om produktet på nettsiden: En beroligende drømmekrem som passer for alle. Denne enkle kremen fungerer som en drøm på opprørt hud med kjølende og beroligende ingredienser som havremelk, rosevann og blå kamille-olje, og roer ned varm og kløende hud. Perfekt for dere som sliter med eksem eller psoreasis. En blanding av eteriske oljer bidrar til å holde liv i huden, med rødhetsreduserende rose absolutt, anti-inflammatorisk blå kamille, antibakteriell og antiseptisk tea tree og pleiende lavendel.

 Litt om selve merket: LUSH er kjent for å lage sine ferske produkter for hånd, og ved å bruke økologiske og trygge ingredienser som ikke er dyretestet gjør de verden til et litt bedre sted. Du vil alltid kunne se når produktet ble laget, og hvor lenge det er holdbart. De bruker også så lite emballasje som mulig, dette for å spare miljøet.

Jeg har testet produktet i noen, uker, og her er mine meninger: Jeg har jo, som skrevet tidligere, veldig tørr hud. For noen år siden ga legen meg diagnosen atopisk eksem, og det har egentlig alltid vært vanskelig for meg å holde huden hydrert nok. Jeg har testet utallige body lotions, men ingenting har sett ut til å fungere. Huden er irritert og klør fordi den er så tørr, og det har faktisk vært så ille at jeg ikke har kunnet bruke hvite laken pga jeg klør meg selv til blods. Jeg har hatt masse sår på leggene, og per dags dato er de fulle av hvite arr på grunn av dette. Jeg jobber jo også innen helse, og noe hendene mine ikke er fan av. Vi vasker oss flere titalls ganger i løpet av en vakt, smører inn med desinfiserende alkohol og bruker tette hansker i et varmt miljø. Sistnevnte er verstingen for meg, jeg får nesten alltid sviende utslett på hendene i løpet av en vakt. Om vinteren er det spesielt ille.

Jeg føler jeg er en god kandidat til å teste en krem for både kropp og hender, med andre ord.

Etter jeg begynte å bruke Dream cream har jeg merket en klar forbedring på hele kroppen. Kremen er lett og virker ved første øyekast ikke veldig hydrerende, men ikke la dere lure.  Den er enkel å smøre på, trekker raskt inn i huden og gjør virkelig jobben sin. Man merker at den inneholder beroligende ingredienser, for kløende og irritert hud forsvinner på et blunk. Jeg elsker å smøre meg inn med denne, spesielt etter dusj. Jeg kan endelig gå med skjørt og kjoler uten å måtte bruke strømpebukser under! Dessuten er den blitt fast inventar i vesken min på jobb, og der smører jeg meg så ofte som jeg kan. Noe utslett får jeg enda, spesielt på de dagene jeg ikke er flink til å smøre meg, men det er på langt nær så ille som før.

Jeg ser at den inneholder en del alkohol, som skal virke uttørkende, men dette er av en eller annen grunn ikke tilfellet med denne. Denne økologiske kremen er drøy i bruk, og du trenger absolutt ikke mye for å smøre inn hele kroppen. Man blir heller ikke ”klissete”, noe som er et stort pluss. Den er også vegansk, for dere som ikke bruker produkter med animalske ingredienser!

Naturlig kroppskrem

 

Det eneste jeg har å utsette på kremen, er lukten. Den lukter ikke direkte vondt, det er bare det at den lukter ikke godt heller. Heldigvis forsvinner den nokså raskt etter påføring, og den overskygger ikke parfymen min i det hele tatt. Det er uansett en liten pris å betale for noe som fungerer så bra!

Innpakningen er heller ikke hverken særlig innbydende eller praktisk. Jeg bruker ofte små vesker, og da vil jeg gjerne ha muligheten til å ha med meg en håndkrem jeg kan smøre meg med utover dagen/kvelden. Det kan jeg bare glemme med denne. Den er stor og klumpete, og egner seg nok best til å stå på badet, gjemt inne i et skap. Det er mulig det kun er materialisten i meg, men jeg liker når produktene jeg bruker både er gode og ser bra ut. Det er også noe uhygienisk med tanke på alle bakteriene som blir tilført hver gang jeg tar nytt produkt, og foretrekker derfor kremer som kommer ut av en tube. Når det er sagt så er ikke dette noe jeg henger meg så veldig opp i med mindre det er snakk om produkter til ansiktet.

Det negative blir uansett veid opp av det positive, spesielt med tanke på at grunnen til utseendet på produktet er for å spare miljøet. Visste du at 90 % av den emballasjen de bruker er resirkulert? LUSH er overlegne når det kommer til dyre – og miljøvennlige produkter!

 

Naturlig lotion

 

Konklusjon: Nå føler jeg det er vanskelig å uttale meg om hvordan den funker uten å bruke den om vinteren, for da er huden min på det verste. Til nå er den helt super, og jeg kommer definitivt til å kjøpe flere potter så fort den jeg har er brukt opp.

Om du liker at produktene du bruker lukter godteri, ser ut som en del av interiøret og er små i størrelsene,  da er ikke dette noe for deg. Om du derimot er ute etter noe som funker på tørr og irritert hud uavhengig av lukt, form og farge, prøv denne! Den er virkelig helt fantastisk på eksemhud. Om du er som meg og har ”prøvd alt” uten å lykkes, ville jeg uten tvil gitt denne en sjanse. Den har fått 4.2 av 5 hos makeupalley.com, blir skrytt av på diverse blogger og er LUSH sin bestselgende krem – jeg føler det sier alt om hvor god den er.

 

Naturlig Hand and Body Lotion

Fordeler:
– Dyre – og miljøvennlig
– Hydrerer og mykgjør huden
– Trekker fort inn
– Vegansk
– Drøy i bruk
– Funker på eksemhud

 

Ulemper:
– Lukter ikke spesielt godt
– Upraktisk størrelse og form
– Uhygienisk innpakning

 

Pris: Produktet kan kjøpes i alle LUSH – butikker, eller på lushnorge.no. Den koster 233,- for 240 gram.


Her er full liste av ingredienser:
Oat milk, Rose water, Organic Extra virgin olive oil, Fair trade oragnic cocoa butter, glycerine, Gtearic acid, Triethanolamine, Tincture og benzoin, Rose absolute, Chamomile blue oil, Tea tree oil, Lavendel Oil, Cetearyl alcohol, Benzyl alcohol, Benzyl benzonate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Perfume, Methylparaben, Propylbaraben

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Lush Norge Naturlig kosmetikk

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar