LUSH – Mask of Magnaminty

Hei! Jeg heter Lene Marie, og jeg har fått æren av å teste produkter fra Lush Norge for Beauty & eco. Jeg er veldig glad i skjønnhet og velvære, og synes det er utrolig gøy å få muligheten til å prøve nye produkter. Jeg skriver til vanlig på bloggen lenemarie.net, ta gjerne turen innom!

 

Lush naturlig ansiktsmaskeLUSH – Mask og Magnaminty 

En rensende økologisk ansiktsmaske for uren hud, og her er hva som står på nettsiden om produktet: En dyprengjørende maske med en blanding av milde, men effektive ingredienser for å rengjøre, roe ned og fjerne døde hudceller. Den inneholder peppermynteolje for å stimulere, ringblomstolje og klorofyll som behandler huden og frø fra nattlysplanten, samt adukibønner som forsiktig eksfolierer når du vasker den av. Du kan bruke denne masken hvor som helst – ansikt, nakke og rygg.

Litt om selve merket: LUSH er kjent for å lage sine ferske produkter for hånd, og ved å bruke økologiske og trygge ingredienser som ikke er dyretestet gjør de verden til et litt bedre sted. Du vil alltid kunne se når produktet ble laget, og hvor lenge det er holdbart. De bruker også så lite emballasje som mulig, dette for å spare miljøet.

Jeg må bare få si med én gang: WOW, denne gir babymyk hud! Jeg har faktisk ønsket å prøve denne i flere år nå, men aldri fått summet meg til det. Jeg har sett positive anmeldelser på blogger, på forum, makeupalley og youtube – men først nå skjønner jeg hvorfor alle skryter sånn av den.

Jeg har testet produktet i noen uker, og her er mine meninger: Jeg kan først nevne at jeg har tørr hud med litt fet t-sone, en del hudormer og noen urenheter her og der. En vanskelig hudtilstand, spesielt med tanke på hudormene. De føles noen ganger umulige å få bukt med, men her er virkelig denne masken helt super! Det føles nesten som masken suger ut urenhetene av huden, og det uten å strippe ansiktet for fukt. Det er det sjeldent jeg opplever! Akkurat hva det er i masken som gjør dette er ikke godt å si, men jeg synes tydelig at både hudormer og kviser har minsket etter jeg begynte å bruke denne. Nettopp på grunn av dette troner denne nå på topp 1 over alle rensemaskene jeg har testet, det sier litt!

Kornene som er i masken fungerer som en skrubb og etterlater virkelig huden babymyk. Jeg ble helt frelst allerede etter første gang, aldri har huden vært så myk og god før. I tillegg stimulerer peppermynteoljen blodsiruklasjonen slik at ansiktet ser skikkelig friskt, rent og sunt ut.

 

Naturlig rensemaske

 

Det som er så morsomt er at den er som en typisk maske. Altså, den typen du ser for deg at damer bruker på film. Den er grønn, tykk, og stivner på ansiktet. Jeg elsker det! Den lukter av deilig mint, og man får en skikkelig oppfriskende, kjølig/kald/prikkende følelse ganske raskt etter påføring. Noe rart i begynnelsen, men man venner seg fort til det. Dessuten var det utrolig deilig da jeg ble solbrent, da var denne helt super til å kjøle ned ansiktet. Jeg kan se for meg at enkelte synes lukten er nokså intens og at følelsen av masken som stivner er ubehagelig, men for meg gjorde det absolutt ingenting.

 

Lush fresh ansiktsmask

 

Selv om masken stivner, er den heldigvis ikke hverken vond eller vanskelig å få av. Når det er sagt kan det fort bli litt grisete rundt vasken, så jeg anbefaler å bruke den rett før du skal i dusjen, slik at du kan skylle den av der.

Den gir en skikkelig god følelse av velvære, og føler nesten jeg er på spa når jeg har denne på. Det eneste negative jeg kan komme på når det gjelder produktet, er innpakningen. Den virker noe billig, og det er ikke denne du setter frem på badet som pynt. Men så er ikke det meningen heller! LUSH ønsker å bruke så lite emballasje som mulig med tanke på miljøet, og 90% av den emballasjen de faktisk bruker er resirkulert.

Et lite tips: Dersom du leverer inn 5 tomme potter til en av butikkene deres, får du en fersk ansiktsmaske for bryderiet. Disse pottene blir blant annet resirkulert, dermed har du spart miljøet for unødvendig søppel og lommeboken din for penger. En vinn-vinn situasjon!

Påføring: Påfør en god mengde på rent ansikt – la virke i 15 minutter – skyll godt av mens du masserer bort produktet.

Konklusjon: Jeg kommer helt garantert til å kjøpe denne igjen. Og igjen og igjen.. Jeg kunne helt sikkert skrevet side opp og side ned om dette produktet, men sier heller bare PRØV DEN! Jeg kan nesten love deg at du ikke kommer til å angre. Den er virkelig helt fantastisk!

 

Fordeler:
– Miljø – og dyrevennlig, håndlaget og fersk
– Veldig drøy i bruk
– Billig i forhold til andre produkter på markedet
– Effektiv i forhold til problemhud
– Gjør det den lover
– Gir god velvære/spa-følelse.
– Enkel å påføre

Ulemper:
– Innpakningen
– Kan være litt ubehagelig i begynnelsen mtp lukt, prikking og det at den stivner.

 

Naturlig rensende ansiktsmaske

 

Pris: Produktet kan kjøpes i alle LUSH – butikker, eller på lushnorge.no. Den koster 113,- for 125 gram og 213,- for 315 gram.

 

Full ingrediensliste:

Bentonite Gel, Kaolin, Honey, Talc, Organic Ground Aduki Beans, Glycerine, Evening Primrose Seeds, Peppermint Oil, African Marigold Oil, Fair Trade Vanilla Absolute, *Limonene, Perfume, Chlorophyllin, Methylparaben

* Occurs naturally in essential oils

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Lush Norge Naturlig kosmetikk

 

Produktet er sponset

 

 

 Gjesteblogger

3 Kommentarer

  1. Hvor ofte bør man bruke masken får å oppnå best resultat?

    • Hei Anne, det finnes ikke noen fasit her men jeg vil si 1 – 2 ganger i uken, litt ettersom hva man føler huden trenger.

  2. Den føles litt rar ut på huden men det er bare tilvenningssak. Absolutt verdt til å prøve.

Skriv en ny kommentar

Kommentar