MIRRINI Day Cream With Donkey Milk

Hei, jeg heter Lynn Helèn og er i dag gjesteblogger med en liten omtale. Normalt blogger jeg på jaqalynnmakeup.blogg.no. Jeg skal dele med dere mine erfaringer med Mirrini Day Cream with Donkey Milk.

 

Naturlig Day Face Cream

Jeg har testet denne økologiske fuktighetskremen fra Mirrini i flere uker og synes det er ganske ok. Kremen inneholder granateple- ekstrakt. Ekstrakten regnes som en av naturens sterkeste antioksidanter, som bidrar til å utsette hudens aldringsprosess, glatter ut rynker og gjør huden frisk, glatt og fløyelsmyk. Eselmelk er rik i vitaminer A og E.   Innholdet av ekstra kollagèn sammen med esel-melk beskytter huden fra uønskede miljøpåvirkning.

 

Mirrini naturlig dagkrem

 

Jeg har brukt kremen daglig, og syns den fungerer veldig fint. Egentlig omtrent som en annen alminnelig dagkrem, så vil ikke påstå den har gitt meg noe ekstra. Likevel vil jeg tro den er bedre og sunnere for huden, da den inneholder naturlige ingredienser. Kremen går dypt inn og får huden til å føles myk og god hele dagen. Selv har jeg kombinert hudtype. Den er normal, men med enkelte tørre områder som til tider kan være sensitive (svi ved påføring av kremer). Denne kremen gjorde ikke underverker på de tørre områdene, men den førte i alle fall ikke til at områdene begynte å svi. Dermed vil jeg påstå den er fin mot sensitiv hud.

Kremen har en myk konsistens og er lett å jobbe inn i huden. Syns også at den har en utjevnende effekt på huden, litt som en foundationprimer. Den jevner ut porer og linjer, så den er veldig fin som base før man påfører sminke. Duften er litt sterk, men likevel ganske god, så den er ikke noe å klage på. Produktet kommer i en liten krukke med et relativt enkelt design – noe jeg syns hører med økologiske produkter.

 

Naturlig dagkrem

 

Fordeler:
⦁ Egner seg godt til tørr og sensitive hud
⦁ Etterlater huden myk
⦁ Har en utjevnende effekt

Ulemper:
⦁ Dufter litt for sterkt
⦁ Høy pris (kr 550 for 50ml)
⦁ Svak fuktighetsgivende effekt på tørre områder

 

Ingrediensliste:

Aqua, Glycerin, Donkey milk, Glycine soja oil, Cetyl alcohol, Cetearyl, Isononanoate, Glyceryl, Stearate, Parfum, Tocopheryl, Acetate, Glycerylstearate citrate, Myristyl, Myristate, Olea europaea fruit oil, Butyrospermum parkii butter, Retinyl palmitate, Punica granatum bark extract, Phenoxyethanol, Ceraalba, Sodium stearoyl glutamate, Aloe barbadensis leaf juice, Benzyl alcohol, Xanthan gum, Pentylene glycol, Soluble collagen, Ethylhexylglycerin, Sodium gluconate, Chamomilla recutita flower extract, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Coumarin, Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Alpha-isomethyl ionone.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk lavendel

 

Produktet er sponset.


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar