Monica’s Naturprodukter Hånd & Fotkrem m/ honning

Monica’s Naturprodukter Hånd & Fotkrem m/ honning

 

Hei. Jeg heter Anne, til vanlig blogger jeg på www.anneandersen.blogg.no. Der skriver jeg om min hverdag, skjønnhet, trening og matlaging. I dag er jeg gjesteblogger her!

 

For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Jeg har allerede skrevet om øyekremen jeg fikk som du kan lese her.

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta fatt på hånd og fotkremen jeg fikk. Den er en økologisk krem fra fra Monica´s Naturprodukter.

 

Naturlig Fot og Håndkrem

 

Har brukt den på både hender og føtter, kanskje mest på hendene siden det er der jeg er mest tørr og har mest behov for litt fuktighet og pleie. Denne økologiske håndkremen gjorde virkelig susen! Mine tørre vinterhender er nå helt fine, noe som aldri skjer. Jeg har vintereksem, så jeg får veldig tørre flekker enkelte plasser på kroppen, mest på håndleddene, det er vondt og ser ikke pent ut. Har ikke funnet en håndkrem som kunne hjelpe meg å lindre dette før nå, så nå er alt helt vekke.

Kremen er behagelig på hendene og føttene og tørker fort inn. Så hendene og føttene er ikke klissete i flere timer etter påføring, noe som er kjempe bra spesielt på føttene. Vil jo ikke gå rundt på gulvet med krem. Kremen lukter litt sterk noe jeg ikke er veldig glad i, men lukten åpner nesen min da, haha! Kremen kommer i en krukke, noe jeg synes er kjempe dumt, da det er uhygenisk å putte fingeren nedi hele tiden og har man lange negler kommer all kremen under neglene.

 

Naturlig Hånd og Fotkrem

 

Dette er hva som står på nettsiden hennes om kremen:

En rik og gjenoppbyggende hånd og fotkrem, beriket med ingredienser som forsyner huden med fuktighet og essensielle næringsstoffer, samt beskytter den mot tidlig aldring. Kremen lindrer og heler effektiv tørr og sprukken hud, slik at den etterlates myk og velpleid. Hemmeligheten bak dens effekt ligger i en delikat blanding av honning, sheasmør og pleiende oljer. Kremen brukes forebyggende eller ved behov, for mykere hender og føtter. Beregnet for normal til meget tørr hud. Kremen er drøy i bruk!

Kremen koster kr 260 for 60ml.

 

Fordeler:
-Gjør hendene og føttene myke.
-Pleier hendene og føttene.
-Lindrer og heler tørr hud.
-Tørker fort.

Ulemper:
-Lukter for sterkt.
-Burde vært i en tube.

 

Naturlig krem med honning

 

Her er full liste av ingredienser: Sheasmør, honning, ringblomstolje, aloe vera, e-vitamin, olivenolje, mandelolje, tistelolje, rosevann, glyserin, vegetabilsk emulgator, natriumbenzoat, eteriske oljer av mandarin og petitgrain.

 

VURDERING:

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Naturkosmetikk

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

3 Kommentarer

  1. Jeg har alltid problem med vintereksem, ikke lett å finne noe som funker. Prøver gjerne denne

  2. Elsker kosmetikk med honning!

  3. Ingrediensliste ser lovende ut!

Skriv en ny kommentar

Kommentar