Monica´s Naturprodukter Ringblomstsalve

Monica´s Naturprodukter Ringblomstsalve – en populær «all-round» salve som er svært effektfull ved en rekke hudproblemer.

 

Hei. Jeg heter Anne, til vanlig blogger jeg på www.anneandersen.blogg.no. Der skriver jeg om min hverdag, skjønnhet, trening og matlaging. Idag er jeg gjesteblogger her! Nå tenkte jeg å skrive litt om ringblomstsalven jeg fikk, den er også fra Monica´s Naturprodukter.

 

Naturlig Ringblomstsalve

 

Jeg har egentlig ikke fått testet denne så veldig mye, kun helt i begynnelsen da jeg hadde ett munnsår og en kjempe stor og vond kvise på haken som var sprukket. Da brukte jeg denne salven om natten i håp om at munnsår skulle gå vekk og at kvisen skulle bli bedre i alle fall. Og det hjalp! Munnsåret og kvisen var mye bedre.

Konsistensen på salven er kjempe hard, så er litt vanskelig å få noe ut av krukken den kommer i, men den varer lenge og du får kjempe mye for pengene, noe som er ett stort pluss. Det skal ikke mye til av denne salven til ett sår f.eks. Så den er ganske drøy i bruk. Salven er gul og lukter veldig spesielt, kan ikke sette fingeren på hva, men den er ikke super sterk og setter seg heller ikke. Her igjen liker jeg ikke at den kommer i krukke. Jeg synes egentlig ikke krukker til hudpleieprodukter er noe særlig. Du bruker jo fingeren til å ta produktet, med mindre du har en spatel. Jeg har ikke en spatel liggende å slenge hjemme liksom og da synes jeg det er greit og produktene mine er i en pumpeflaske eller tube. Da blir det ikke like uhygenisk enn om du putter fingeren nedi en krukke hele tiden.

 

 

Ringblomstsalve Naturprodukter

 

 

Uansett, det var litt av mine tanker om denne, her er hva som står på nettsiden:

En populær «all-round» salve som er svært effektfull ved en rekke hudproblemer. Salven inneholder økologisk ringblomst (calendula officinalis) som er en gammel medisinplante som tradisjonelt har blitt brukt i århundrer for sin sårhelende virkning, kjent for sine fremragende legende og betennelsehemmende egenskaper.

Ringblomstsalven gir lindring bl.a ved sår og irritert hud, sprukne hender og føtter, tørre neglebånd, såre og tørre lepper, samt virker mykgjørende på harde hudområder. Fin mot kløe og smerte ved f.eks stikk, mindre forbrenninger m.m og bidrar til at sår gror raskere. Salven har også hjulpet mange som sliter med eksem og psoriasis og for de minste er den ypperlig mot bleieutslett. Da ringblomstsalven ikke inneholder vann, så fungerer den også veldig fint som kuldekrem om vinteren.

 

Salven koster 245 nok for 50 ml

 

 

Fordeler:
-Funker for omtrent alt.
-Drøy i bruk.

Ulemper:
-Hard.
-Burde vært i en tube.

 

Inngrediensliste:

Ringblomstolje, mandelolje, tistelolje, ringblomstekstrakt, bivoks, eterisk lavendelolje, E-vitamin.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Naturkosmetikk

 

Produktet er sponset

 

 Gjesteblogger

3 Kommentarer

  1. Ingrediensliste ser lovende ut!

  2. Foretrekker Egyptian Magic fremfor ringblomstsalven. Kun 6 naturlige ingredienser og veldig effektivt mot diverse hudproblemer. Must have for meg:)

  3. Helt enig med deg, elsker egyptian magic, har den alltid i veska min!

Skriv en ny kommentar

Kommentar