Monica’s Naturprodukter Vitaminrik Øyekrem

Monica’s Naturprodukter Vitaminrik Øyekrem 

 

Hei,

Jeg heter Anne, til vanlig blogger jeg på www.anneandersen.blogg.no. Der skriver jeg om min hverdag, skjønnhet, trening og matlaging. I dag er jeg gjesteblogger her!

For en liten stund siden fikk jeg sponset 4 produkter som jeg skulle teste ut og så skrive om. Nå har jeg fått testet de ut i god tid og har egentlig bare gode tilbakemeldinger. Denne økologiske vitaminrike øyekremen er min favoritt. Den er fra Monica´s Naturprodukter.

 

Naturlig Øyekrem

 

Monica´s Naturprodukter er en liten enkeltmannsbedrift på Østlandet som har produsert håndlagede naturprodukter for liten og stor siden 2003. Alle hennes produkter inneholder naturlige og rene råvarer av god kvalitet, uten tilsetning av mineralolje, parabener eller syntetisk parfyme. Verken produkter eller ingredienser er testet på dyr.

Vitaminrik Øyekrem har en liten blanding av vannaktig konsistens og kremete konsistent. Den er kremete på fingrene før du tar den på huden, men med en gang den kom på huden ble den nesten litt vannaktig. Jeg elsker det. Kjempe enkelt å smøre utover under øyet. Jeg pleier å påføre den i en trekant under øyet. Det er nesten som om den avkjøler huden også, og det er så deilig. Da forsvinner posene ganske raskt. Den har også funket for å lysne under øynene mine. Vet ikke om den skal gjøre det, men den gjorde i alle fall det på meg. Jeg har også merket at smilerynkene i øyekroken har blitt mindre synlig! Jeg er kjempe fornøyd, en av de beste øyekremene jeg har prøvd i alle fall!

 

Naturlig Vitaminrik Øyekrem

 

Her er det som står på siden om kremen: En fuktighetsgivende, cellefornyende og oppstrammende øyekrem, spesielt egnet for de med tørr og sensitiv hud. Kremen inneholder blant annet granatepleolje som er svært rik på antioksidanter og stimulerer dannelsen av kollagen. Øyekremen reduserer fine linjer og etterlater huden myk og glatt.

 

Og alt dette stemmer! Kremen gir virkelig resultater!

 

PÅFØRING: Påfør kun en liten mengde krem ved å klappe kremen forsiktig på huden med ringefingeren. Pass på så du ikke strekker i huden eller påfører kremen for nært opptil øyet. La kremen få trekke inn før bruk av sminke.

 

Kremen koster 245 nok for 15ml.

 

Naturlig Øyekrem Monica's Naturprodukter

 

Fordeler:
– Reduserer fine linjer.
– Gjør huden myk og glatt.
– Den er veldig drøy.
– Den kjøler ned huden.

 

Ulemper:
– Ingen ulemper gitt.

 

Her er full liste av ingredienser:

Kokosolje, granatepleolje, e-vitaminolje, a-vitamin, e-vitamin, VE-fett, MF-fett, natriumbenzoat, lanettevoks, orangeblomstervann og glyserin.

 

VURDERING:

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

NaturkosmetikkGjesteblogger

En Kommentar

  1. Dette høres lovende ut! Må prøve den:)

Skriv en ny kommentar

Kommentar