NONI CARE Active Moisturising Facial Wash Gel

En følelse av øyeblikkelig renhet

De siste par ukene har jeg renset huden min med Noni Care Face Wash Gel hver morgen og kveld. Denne friske og gode ansiktsrensen virker fuktighetsgivende og pleiende på huden. Med ekstrakt fra nonifrukt og aloe vera, og oljer fra oliven og avokado  hjelper rensen blant annet til med å redusere rødhet i huden og opprettholde riktig pH-verdi.

 

Ansiktsrens Noni juice

 

Den første tanken som slo meg da jeg åpnet flasken var, for en deilig lukt. Denne dufter herlig av sitrus, og man får en umiddelbar følelse av renhet. Alle ingrediensen er økologiske og duften kommer derfor fra naturlige kilder. Det er veldig betryggende å vite at man ikke smører noe på huden som inneholder masse parfyme, som kan gjøre vondt verre for huden. Konsistensen er lett og geléaktig, men når du masserer den inn i huden vil den begynne å skumme.

 

Noni ansiktsrens

 

Hvordan har jeg brukt rensen?

Jeg starter alltid med å fjerne all sminken min, før jeg fukter huden lett og masserer rensen inn. Den begynner raskt å skumme når jeg masserer i sirkelbevegelser. Dette liker jeg å gjøre i et par minutter, til jeg føler at huden min er helt ren. Jeg bruker så en fuktet, økologisk bomullsklut til å fjerne rensen, før jeg tilslutt påfører enda mer fukt i form av øye- og ansiktskrem. Om kvelden er jeg ekstra raus med kremen, slik at huden får en skikkelig fuktighetsboost. Dette trenger jeg spesielt nå i vinterhalvåret, for å slippe gusten vinterhud.

 

Noni ansiktsrens

 

Den største forskjellen jeg har merket etter å ha brukt denne økologisk ansiktsrens fast et par uker er at huden har blitt utrolig myk. Jeg brukte å ha tørr hud rundt nese- og munnpartiet, men dette har blitt veldig mye bedre med Noni Care Face Wash. I tillegg til å rense og fukte huden med krem bruker jeg en ansiktsskrubb 1-2 ganger i uken. Disse tingene i kombinasjon gir meg silkemyk hud til enhver tid. Jeg liker også at produktet er drøy i bruk. Med enkelte ansiktsrenser føler jeg at jeg må bruke så utrolig mye produkt, men av denne trenger man bare en liten porsjon.

 

Økologisk ansiktsrens Nonifrukt

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Olea Europaea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Persea Gratissima Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol**, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Parfum*, Citral*, Limonene*, Linalool*

*     naturlig opprinnelse

**   brukt som konserveringsmiddel

***  fra sertifisert økologisk landbruk

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Sara

En Kommentar

  1. Elsker duft av sitrus, må bare prøve den!

Skriv en ny kommentar

Kommentar