NONI CARE Active Moisturising 24h Face Cream

En ny krem – favoritt fra Noni Care

En god økologisk fuktighetskrem som jeg virkelig liker er noe av det jeg har brukt lengst tid på å finne frem til, hva gjelder hudpleieprodukter. Jeg har så mange kriterier som skal oppfylles, og det er sjelden jeg finner en som møter alle kravene. Etter å ha prøvd Noni Care 24h face cream den siste tiden havnet den derimot raskt på min topp-tre-liste over favoritte økologiske ansiktskremer.

 

Økologisk ansiktskrem

 

Kremen lukter, som face washen fra samme merket, utrolig friskt og godt, uten å lukte syntetisk og parfymert. Og man føler at det man smører på huden faktisk gjør den godt. Kremen har et høyt innhold av vitaminer, aminosyrer og sporstoffer, og er i tillegg beriket med ekstrakter fra blant annet aloe vera, grapefrukt og avokado. Dette gjør at kremen fukter i dybden, beskytter og gjenoppretter huden. En effekt som varer i hele 24 timer. Konsistensen er lett og kremaktig, den er derfor lett å fordele og trekker raskt inn. Dette er et av punktene som er viktig for meg, da jeg ofte legger sminke raskt etter jeg har gjort hudpleierutinen min.

Ansiktskremen bruker jeg fast etter hver gang jeg har renset huden, både morgen og kveld. Om kvelden smører jeg gjerne på litt ekstra slik at huden skal få masse fukt og næring før leggetid. Dette er en luksus i hverdagen som jeg virkelig setter pris på! Det er lite som slår følelsen av å legge seg med et nyrenset hud og et godt lag næringsrik økologisk ansiktskrem.

 

 

 

Visste du at det er om kvelden huden reparer og fornyer seg?

Det eneste jeg har å utsette på denne kremen er at den ikke har solfaktor. Det er alltid veldig praktisk med ansiktskremer som har dette i seg, spesielt når det er en slik 24-timerskrem. Det er likevel ikke noe stort problem, og jeg føler at de positive sidene drar produktet opp. Kremen virker for meg drøy i bruk, da jeg alltid tok mer krem enn jeg behøvde de første gangene. Det skal nemlig veldig lite til for å dekke hele ansiktet. Helt tilslutt må jeg bare nevne at jeg synes det er veldig positivt at kremen kommer i tube, og ikke krukke. Det samler seg dessverre lett bakterier i en kremkrukke når du hele tiden putter fingrene nedi for å hente opp krem. Det slipper jeg å bekymre meg for med denne natrlig kremen.

 

Noni juice dagkrem ansiktskrem

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Oil, Glyceryl Stearate, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Persea Gratissima Oil, Squalane, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Benzyl Alcohol**, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate**, Lactic Acid, Potassium Sorbate**, Ascorbyl Palm itate, Parfum*, Citral*, Citronellol*, Linalool*, Limonene*.

*     naturlig opprinnelse

**   brukt som konserveringsmiddel

***  fra sertifisert økologisk landbruk

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Sara

Skriv en ny kommentar

Kommentar