NONI CARE Anti- aging Facial Wash Cream

Hei,

Jeg har testet ut økologisk ansiktsrens Noni Care Anti- aging Facial Wash Cream. Som forkjemper for dyrs rettigheter var så klart mitt første spørsmål om produktet er testet på dyr eller om det inneholder animalske produkter. Det er veldig viktig for meg at produkter jeg bruker er ‘cruelty free’. Heldigvis er denne rensen helt fri for animalske produkter, og testet heller ikke på dyr. Alle produktene fra Noni Care er økologisk sertifisert kosmetikk. Dette er veldig spennende syntes jeg. Å kunne teste ut produkter som er helt naturlige står veldig nært mitt hjerte, og som regel så bruker jeg kun naturlige produkter til vanlig.

 

Noni Care økologisk ansiktsrens

 

Jeg var på utsikt etter en ny økologisk ansiktsrens jeg kunne forelske meg i, så derfor valgte jeg derfor å prøve denne. Produktene til Noni Care inneholder råvarer fra planter og mineraler noe jeg liker veldig godt. Naturlige produkter pleier å ha en stor fordel på hud og hår. I tillegg bruker de ikke syntetiske fargestoffer, silikoner, parafin eller syntetiske dufter. Som en rød tråd inneholder alle produktene Nonifrukt som kommer fra et tre. Noni juice har mange skjønnhetsfordeler som blant annet at det styrker immunforsvaret, inneholder stoffer med unike egenskaper som forsinker tegn på aldring av huden, er fuktighetsgivende, rik på vitaminer og antioksidanter. Jeg gledet meg til å prøve produktet og jeg hadde et stort smil om munnen da pakken kom i posten.

Esken til rensen er veldig fin og fargerik. Den viser til ingrediensene i produktet på en veldig fin måte med store bilder. Veldig flott å se på. Jeg kan se for meg at dette er et produkt som kan stå pent på både hudpleiesalonghyller og hjemme på baderomhyllene. Tuben er også veldig stor, og jeg kan tenkte meg at den vil vare en god stund. Jeg er veldig glad for at tuben er myk så man selv kan klemme ut den mengde produkt man trenger i stedet for at det er en pumpeflaske som bestemmer det for deg.

 

Naturlig ansiktsrens Noni Care

 

Da jeg åpnet den merket jeg hvor deilig den lukter. Jeg syntes den lukter veldig naturlig av acai bær og pomegrenade. Konsistensen på ansiktsrensen er veldig fin. Det er en kremkonsistens som ikke er for tykk eller for tynn. Den er også helt hvit.
For å bruke rensen tar du ansiktsrensen i hånda og blander det med en liten mengde med vann. Jobb det sammen i hendene for å blande det og for å varme det opp og smør det så i ansiktet med lette sirkelbevegelser. Når du gjør dette fjerner du sminke, smuss og døde hudceller. Etter du har gjort det i et halvt minutt så vasker du det vekk med vann. Denne naturlige rensen var veldig deilig å jobbe inn i ansiktet og den var veldig lett å skylle vekk.  Jeg misliker virkelig hudpleieprodukter du må bruke flere minutter på å fjerne. Det jeg tror jeg elsker mest med dette produktet er nok at rensen kan brukes i både ansiktet og på øynene. Det er så deilig å kunne rense øynene uten å tenke på at produktet er for sterkt for den tynne huden der.

 

Noni Care naturlig ansiktsrens

 

Ansiktsrensen reduserer rødheter i ansiktet, og  gir huden fuktighet. Mitt førsteinntrykk av rensen er at den lukter utrolig godt, den er lett å jobbe med å den gjør huden glatt og frisk. Jeg er absolutt imponert over hvor mye fukt denne økologiske ansiktsrensen gir huden og hvor deilig huden lukter resten av dagen. Jeg har veldig sensitiv hud, og denne rensen har ikke irritert huden min. Jeg får aldri kviser, men om jeg bruker feil hudpleieprodukter kan det trigge uren hud, men heldigvis fikk jeg det ikke av denne rensen.

Riktig hudpleie er viktig for å legge en fin sminke. En ansiktsrens fjerner døde hudceller, smuss, overflødig fett, svette og sminke fra hudoverflaten. Uten å rense huden vil sminken kake seg, bli flekkete eller rett og slett ikke sitte ordentlig. Jeg merket faktisk litt forskjell på hvordan sminken min la seg etter at jeg startet å bruke dette produktet. Hudsminken la seg finere og den var lettere å blende. Jeg la også merke til at rensen har best effekt om den brukes både morgen og kveld.

 

Naturlig minkefjerner noni

 

Hverdagsstress går ofte ut over huden min. Huden blir tørr og irritert  Derfor er det veldig viktig for meg å bruke hudpleie som faktisk fungerer. Jeg har vært veldig fornøyd med denne rensen. Tuben er stor, og den er veldig drøy. Til prisen av hele 89 kroner på hjemmesiden, så er dette produktet absolutt verdt et forsøk.

Og dere, ta dere tid til å ta vare på huden deres. Ta de tre minuttene på morgenen og kvelden og gi dere selv litt pleie. Det er så verdt det!

Fordeler:

  • God pris
  • Drøy i bruk
  • Renser effektivt og fjerner makeup
  • Fukter godt
  • Dufter deilig

Ulemper:

  • Finner ikke noe negativt

 

Her er full liste av ingredienser:
Aqua, Lauryl Glucoside, Glycerin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco Glucoside, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Oil, Potassium Hydroxide, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol (from natural essential oil), Lactic Acid, Sodium Benzoate (as preservative), Potassium Sorbate (as preservative), Parfum (from natural essential oil), Benzyl Benzoate (from natural essential oil)

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Madeleine

Skriv en ny kommentar

Kommentar