NONI CARE Day Face Cream With UV filter

Noni Care Day Face Cream With UV filter er en økologisk ansiktskrem av det beste slaget. For meg er det viktig å ha en krem til ansiktet som jeg virkelig kan stole på og bruke uten bekymringer. Dette er en naturlig fuktighetskrem for ansiktet som virkelig gjør jobben! Med en deilig duft av ananas og papaya er det alltid en glede å ta kremen på huden. Den perfekte konsistensen gjør det enkelt å påføre og spre kremen rundt i ansiktet. Man kan virkelig føle produktet på huden, samtidig som den også trekker raskt inn, noe jeg finner veldig positivt, siden jeg vanligvis påfører rett før sminken om morgenen.

Noni juice ansiktskrem

Noni Care Day Face Cream With UV filter er laget av et unikt kompleks av 100% naturlige solbeskyttende ingredienser.  Kremen har UV-filter i seg som gjør at den beskytter mot skadelig solstråling og miljøpåvirkning. Kremen inneholder kjemisk organisk filter som absorberer UV-strålingen og uskadeliggjør stråling ved å bryte ned og omdanne den til ufarlig infrarød varme.

 

Noni juice ansiktskrem

 

Noni Care Day Face Cream With UV filter er rik på antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og regulerer hudens egen fuktighetsbalanse. Det er gode kvaliteter å ha i en ansiktskrem. Kremen hjelper også på eventuelle urenheter og/eller rødheter i ansiktet. Den demper fargen på rødhetene og fukter tørre områder på huden. Denne økologiske kremen oppfyller virkelig alle kravene til en ansiktskrem for daglig bruk! Jeg fikk et veldig godt inntrykk av denne ansiktskremen. Om du leter etter en ansiktskrem som er bra huden, naturlig, godt luktende og til en grei pris, så er Noni Care Day Face Cream With UV filter den perfekte kremen for deg!

 

Noni juice økologisk hudpleie

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Squalane, Benzyl Alcohol**, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate**, Lactic Acid, Potassium Sorbate**, Ascorbyl Palmitate, Parfum*, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene

*     naturlig opprinnelse

**   brukt som konserveringsmiddel

 

Innlegget er skrevet av Juni Olsen som til daglig blogger på juniolsen.blogg.no

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar