NONI CARE Deep Cleansing Mask

En økologisk ansiktsmaske som holder det den lover

Som en del av min faste hudpleierutine bruker jeg økologisk ansiktsskrubb og ansiktsmaske 1-2 ganger per uke. Dette gjør jeg fordi huden har veldig godt av det, men også fordi det er et veldig avslappende og deilig rituale. De siste par ukene har jeg av ulike årsaker ikke vært like flink med hudpleien min, og det har derfor samlet seg opp en del urenheter, spesielt i neseområdet. Jeg kjente derfor at jeg hadde behov for noe som renset i dybden og da tok jeg frem Noni Care Deep Cleansing Mask som skal virke eksfolierende og dyptrensende. Ansiktsmasken inneholder leire fra Middelhavet og naturlige ekstrakter fra eksotiske frukter. Mikroelementer fra leiren, sammen med vitaminer, aminosyrer og sakkarider regenererer og tilføre huden næring.

 

naturlig ansiktsmaske

 

Før jeg begynner å fortelle om bruken og effekten av masken må jeg bare starte med lukten. For herlighet, denne masken lukter godt! Jeg har vært borti masker som lukter alt fra gammel kjeller til vaskemiddel, også åpner jeg denne her og det er som om jeg står midt i en frukthage. Det er nok blandingen av nonifrukt, papaya og ananas som gjør masken så velduftende at jeg skulle ønske det gikk an å spise den. Konsistensen til masken likte jeg også veldig godt og det føltes nesten ikke som at jeg hadde noe på huden. Når den tørket ble det ikke kjempestivt som det ofte gjør med leirmasker, noe som var en positiv overraskelse. Jeg opplever ofte at masker klør en del når de holder på å stivne, men det merket jeg heller ikke noe til med denne.

Hvordan brukte jeg masken?

Før jeg påfører ansiktsmaske fjerner jeg all sminke og renser huden godt. Jeg liker også å skrubbe huden med en ansiktsskrubb først for å fjerne død hud og tilstoppede urenheter. Når disse stegne er gjennomført påfører jeg et godt lag med ansiktsmasken over hele ansiktet, jeg er dog litt forsiktig med å påføre for nærme øynene. Jeg liker også å trekke masken litt nedover halsen. Så lar jeg den virke til alt har stivnet, det tok ca. 15-20 minutter med denne masken. Deretter skyller jeg  i lunkent vann og avslutter med en ansiktskrem og øyekrem, gjerne fra samme merke.

 

Noni juice naturlig ansiktsmaske

 

Denne ansiktsmasken er beregnet for å holde til ett bruk, men selv jeg som er veldig generøs med påføringen hadde mye produkt igjen i posen. Du kan derfor trygt ta med denne på spakveld til en venninne, og dere vil begge ha maske nok i massevis. Jeg tettet dog godt igjen posen, slik at jeg kan ta runde til med maske noen dager senere. Masken er som dere sikkert skjønner drøy i bruk, og når du tenker på at posen ikke koster mer enn 39 kroner er den også ganske rimelig. Den ligger faktisk under pris sammenlignet med mange masker du kjøper i butikk.

 

Nani care naturlig ansiktsmaske

 

For å oppsummerer kort er dette en av de bedre ansiktsmaskene jeg har prøvd på lenge. Grunnen til det er ikke bare fordi den var behagelig å ha på, og fordi den luktet godt, men fordi jeg oppriktig føler at den gjorde noe for huden min. Veldig ofte føler jeg at selve opplevelsen med ansiktsmaske er større enn effekten av den, men det er ikke tilfelle med denne masken. Etter å ha brukt den én gang så jeg at de sorte urenhetene som hadde bygd seg opp på nesen var sterkt redusert, de var ikke borte, men på god vei. Og etter en gang eller to til med denne dyptrensende økologiske masken tenker jeg vi kan vinke helt farvel til de. Anbefales!

Fordeler:

⦁    Deilig frisk duft
⦁    Renser godt i dybden
⦁    Tilfører næring
⦁   Drøy i bruk
⦁    God pris

Ulemper:

⦁    Finner ingen!

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Kaolin, Illite, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Ananas Sativus Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Benzyl Alcohol**, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate**, Lactic Acid, Potassium Sorbate**, Parfum*, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*

*     naturlig opprinnelse
**   brukt som konserveringsmiddel

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

Sponset produkt


Sara

3 Kommentarer

  1. Har nettopp kjøpt den, gleder meg til å prøve ut:)

  2. Jeg har veldig grå og tørr ansiktshud. Har prøvd forskjellige masker men dessverre varte ikke effekten lenge. Huden så litt frisker ut rett etter bruk, men dagen etter var like grå og tørr. Hvordan er det med denne masken? Må jeg bruke den hver annen dag for å merke noen forskjell?

    • Hei Viktoria. Det er nok hvis du bruker denne masken 2 ganger i uken. Husk på at for å oppnå mer langvarig effekt må du bruke produktet i en lengre periode. Hvis du bruker masken kun to ganger også slutter du kan du ikke forvente at effekten varer i flere måneder.

Skriv en ny kommentar

Kommentar