NONI CARE Hand and Nail Cream

Noni Care Hand and Nail Cream er en økologisk håndkrem det er lett å forelske seg i. Den mykner, beskytter, glatter og fukter huden, den har egentlig alt du trenger i en håndkrem. Kremen styrker og fukter også neglene, noe som gjør den enda bedre!

 

naturlig håndkrem

 

Jeg er alltid på utkikk etter nye og bedre økologiske håndkremer til hendene og neglene mine, og etter å ha prøvd ut Noni Care Hand and Nail Cream den siste tiden, så tok det ikke lang tid før den ble en klar favoritt. Jeg påfører som oftest om morgenen og kvelden, bare for å forsikre meg om at hendene er fuktige og beskyttet hele dagen og natten. Etter å ha brukt kremen kun noen ganger, så har jeg virkelig merket hvordan den fukter og glatter hendene mine. Konsistensen på kremen er lett og kremaktig, noe som gjør det enkelt å fordele den utover hendene og massere inn. Kremen trekker seg også fort inn i huden, og det er en veldig positiv ting, fordi da kan jeg fint påføre håndkremen uten bekymringer om å vente med å gjøre ting før den tørker. En enda bedre ting med Noni Care Hand and Nail Cream er at den beskytter mot vind og kulde. Det er en veldig bra kvalitet å ha i en håndkrem, spesielt nå som det er vinter og kaldt. For da blir spesielt hendene tørre, og de trenger mer fukt og beskyttelse.

 

Noni Care Naturlig Håndkrem

 

Noni Care Hand and Nail Cream lukter som ananas og papaya, en veldig deilig og forfriskende lukt til en håndkrem. Noen av hovedingrediensene er blant annet noni juice og sheasmør. Kremen lukter ikke falskt eller syntetisk på noen måte. For meg lukter hendene mine godt fra da jeg tar på håndkremen, til flere timer senere! Jeg elsker denne håndkremen fra Noni Care, en ekte økologisk håndkrem som oppfyller alle krav. Pakningen er fin, håndkremen mykner, glatter og beskytter, produktet lukter godt og trekker fort inn – jeg ser ikke hva som mulig kan være negativt ved denne håndkremen!

 

Naturlig håndkrem noni juice

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Cocos Nucifera Oil***, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil***, Morinda Citrifolia Fruit Extract***, Butyrospermum Parkii Butter Extract***, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil***, Ananas Sativus Fruit Extract***, Carica Papaya Fruit Extract***, Vanilla Planifolia Fruit Extract***, Serenoa Serrulata Fruit Extract***, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract***, Squalane, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol**, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Xanthan Gum, Parfum*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Geraniol*, Lactic Acid.

*     naturlig opprinnelse

**   brukt som konserveringsmiddel

***  fra sertifisert økologisk landbruk

 

Innlegget er skrevet av Juni Olsen som til daglig blogger på juniolsen.blogg.no

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar