NONI CARE Micellar Cleansing Water

Hei dere, i dag skal jeg vise dere et kjempefint økologisk micellar-vann. Micellar-vann er et av de beste produktene jeg vet på late dager: det er en veldig enkel måte å fjerne makeupen på når du har dårlig tid eller bare skal rense kjapt på morgenen! Jeg har testet ut Noni Care Cleansing Micellar Water i en god stund nå, og dere skal få både det positive og negative.

Micellar vann

Det jeg ble veldig overrasket over er hvor bra den fjerner vanskelig makeup: liquid lipsticks er det jeg vanligvis må bruke olje på for å få bort, men Noni sitt økologisk micellar-vann fjerner det med en gang! Jeg digger at den kan brukes på vannfaste produkter, og faktisk er så effektiv som jeg ønsker at et micellar-vann skal være. I tillegg etterfukter det, roer ned huden og gir den rett PH-verdi; med andre ord har den egenskapene til både en sminkefjerner og en toner.

 

Noni Care Micellar Water

 

Duften er veldig god, mild og naturlig, nesten ikke-eksisterende. Selve flasken er på 200 ml, og prisen er 99 kroner. Jeg syns det er en helt super pris for en stor mengde produkt. Det jeg ikke er så fan av, er at micellar-vannet føles litt såpete eller skummende hvis du tar godt med produkt på bomullspaden. Produktet inneholder ikke såpe av noe slag, men mye av den milde renseingrediensen Cuco Glucoside (som kan brukes på barn og dyr, i tillegg!), og den er kjent for å skumme litt, så jeg mistenker at sammensetningen av de naturlige ingrediensene og denne gir en slik effekt. Med andre ord; med så milde ingredienser er produktet perfekt for de som er veldig sensitive i huden eller sarte, men jeg vil anbefale å ikke bruke for mye så du får en hinne av produkt liggende over huden.

Vannet er drøyt i bruk; du trenger bare litt på bomullspaden din for å få en god effekt. Ellers er andre hovedingredienser noni-frukt, ananas, papaya, kokosolje og solsikkeolje. Alt i alt, til tross den litt skummende effekten, er det et renseprodukt jeg har brukt mye og hyppig den siste tiden, som har en veldig imponerende ingrediensliste.

Noni Micellar Water

 

Fordeler:
– Fjerner sminke effektivt, kan brukes på vannfastet produkter
– Fukter og pleier huden
– Passer for alle hudtyper
– Mild, naturlig duft
– Drøy i bruk, rimelig pris

Ulemper:
– Skummer litt hvis man tar for mye

Sjekk gjerne review av Noni Care Micellar Fluid i vår videoblogg, klikk her.

Ingrediensliste:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Ananas Sativus Fruit Extract***, Carica Papaya Fruit Extract***, Vanilla Planifolia Fruit Extract***, Morinda Citrifolia Fruit Extract***, Serenoa Serrulata Fruit Extract***, Aloe Barbadensis Leaf Extract***, Benzyl Alcohol**, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Parfum*, Linalool*, Limonene*, Citric Acid

*     naturlig opprinnelse

**   brukt som konserveringsmiddel

***  fra sertifisert økologisk landbruk

 

VURDERING:

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset

 Amalie

Skriv en ny kommentar

Kommentar