NONI CARE Modelling Body Butter With Slimming Elements

Hei, Jeg heter Elise og er gjesteblogger på Beauty & Eco. Til vanlig blogger jeg på elisebeauty.blogg.no. Jeg har prøvd ut Noni Care Modelling Body Butter With Slimming Elements.

 

kroppssmør sheasmør

 

Denne naturlige kropssmøret fungerer faktisk slankende fordi koffein og kaffeekstrakt finnes i kremen. Mitt førsteinntrykk er at det er super bra med et økologisk kroppssmør som hjelper på fettforbrenningen. Denne kremen likte jeg godt. Det eneste viktige er at kremen bør brukes om morgenen, på grunn av koffeininnholdet. Og ikke rett før man skal sove. Dette er drømme produktet jeg har sett etter. Og jeg synes at den har hjulpet godt på kroppen min. Først brukte jeg Noni Care Sugar Body Scrub og så brukte jeg Modelling Body Butter With Slimming Elements fra samme serie. Den gikk rask inn i huden og jeg følte at den hjalp godt. Noe av det jeg liker ved smøret er at det er økologisk og ikke testet på dyr. Samtidig som det øker sirkulasjon i kroppen. Jeg vil anbefale denne kremen, spesielt på våren før bikini sesongen eller før en syden ferie. Noen steder kan være vanskelig å slanke bort som for eksempel «kjærlighets håndtakene» på sidene. Og da synes jeg dette er det perfekte produktet. Så føler jeg meg slankere og penere etter bruk av denne kremen.

 

Naturlig skroppsmør sheasmør shea butter

 

Kremen har naturlige og rene økologiske ingredienser. Hovedingrediensene til dette kroppssmør er noni frukt og sheasmør. Noni (Morinda Citrifolia) er et lite, eviggrønt tre som vokser i området rundt Stillehavet. Noni juice er rik på vitaminer, mineraler, sporstoffer og aminosyrer. Sheasmør gir huden fuktighet og næring. Videre har kremen en  god konsistens og nøytral lukt. Det er positivt at kremen har en grei pris og gode ingredienser som fungerer bra. Denne kremen kan brukes av både gutter og jenter, siden den har en nøytral lukt. Innpakningen er også nøytral og passer for begge kjønn. Noe av grunnen til at jeg synes denne kremen er bedre enn de fleste andre. Er at det er ingredienser som holder det de lover og hjelper på fettforbrenningen. Samtidig som jeg likte konsistensen på kremen. Så jeg anbefaler Noni Care Modelling Body Butter With Slimming Elements videre.

Hilsen Elise

 

Økologisk kroppssmør Noni juice

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Morinda Citrifolia Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Euterpe Oleracea Fruit, Punica Granatum Fruit, Caffeine, Coffea Arabica Seed Extract, Lecithin, Mangifera Indica Fruit, Serenoa Serrulata Fruit, Squalane, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Potassium, Benzyl Alcohol, Parfum.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

2 Kommentarer

  1. Takk for et godt råd! Nå skal jeg bruke det bare om morgenen:)

    • Bare hyggelig:)

Skriv en ny kommentar

Kommentar