NONI CARE Noni Care Active Moisturising Eye Cream

Fuktighetsgivende krem for øyeområdet

Området under øyet er veldig viktig å behandle med forsiktighet, det er også viktig å gi nettopp denne huden gode og næringsrike produkter. Noni Care Active Moisturising Eye Cream er en helt naturlig øyekrem som gir massevis av fukt og pleie. Kremen er beriket med olivenolje, avokadoolje og inneholder aktive stoffer som finnes i nonifrukten. Denne kremen har vært et fast innslag i min hudpleierutine de siste ukene og huden min elsker den.

 

naturlig øyekrem

 

Aldri prioritert å kjøpe egne øyekremer

Personlig har jeg i alle år vært veldig dårlig til å kjøpe en egen krem for øyepartiet, men etter hvert som jeg blir eldre har jeg lært meg å ta bedre vare på dette området. Det er under øynene rynkene gjerne dukker opp først, og hvis jeg kan utsette det et par år ekstra gjør jeg gjerne det. I tillegg har jeg sett på det som et ork å skulle bruke mer enn én krem i ansiktet. Sannheten er at det føles veldig deilig med litt egenpleie, og jeg tenker aldri at hudpleie er et ork lenger. Det er de minuttene jeg får på badet hver morgen og kveld til bare meg.

 

Noni juice naturlig qyekrem

 

Kremen bruker jeg hver morgen og kveld, etter jeg har gjennomført renserutinen min. Det som er veldig deilig med denne økologiske øyekremen er at den trekker raskt inn. Jeg har ofte opplevd at kremer nesten kryper oppover og legger seg som en film på øyet, og det er fryktelig ubehagelig. Denne er derimot litt tykk i konsistensen og absorberes svært raskt så jeg slipper det problemet. Når jeg påfører tar en liten mengde krem og pakker den forsiktig på huden under øyet med ringfingeren. Jeg liker å bruke ringfingeren fordi da risikerer jeg ikke å bruke for mye kraft.

 

Økologisk øyekrem Noni

 

Kremen kommer i en liten praktisk tube, noe som er veldig kjekt hvis du skal ut å reise. Selv om tuben er liten kommer den dog til å holde lenge, for det er ikke mye krem som skal til for å dekke de små partiene under øynene. Jeg vil derfor si at dette er rimelig økologisk øyekrem, sammenlignet med andre merker. I likhet med de andre produktene jeg har testet fra Noni Care har også denne kremen en deilig, syrlig duft.

 

Fordeler:

⦁ Deilig frisk duft
⦁ Høy innhold av vitaminer
⦁ Tilfører masse næring
⦁ Trekker raskt inn
⦁ Praktisk embalasje
⦁ Drøy i bruk og god pris

Ulemper:

⦁ Finner ingen

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Olea Europaea Oil, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Persea Gratissima Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Squalane, Benzyl Alcohol**, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate**, Lactic Acid, Potassium Sorbate**, Ascorbyl Palmitate, Parfum*, Citral*, Citronellol*, Linalool*, Limonene*

*     naturlig opprinnelse

**   brukt som konserveringsmiddel

***  fra sertifisert økologisk landbruk

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset

 Sara

Skriv en ny kommentar

Kommentar