NONI CARE Sugar Body Scrub With AHA Acids

Hei, jeg heter Elise og jeg er gjesteblogger her på Beauty & Eco. Til vanlig blogger jeg på elisebeauty.blogg.no. Jeg har prøvd ut Noni Care Sugar Body Scrub With AHA Acids, som er økologiske og ikke testet på dyr.

 

Noni juice body scrub

 

Det er en  peeling/ skrubb som lukter deilig siturs med 100% naturlige innhold. Skrubben inneholder AHA fruktsyre fra ananas og papaya som gjør at huden fornyer seg raskere, og noni juice som gjenoppbygger huden. Nonifrukt har blitt brukt i folkemedisinen i mange hundre år. Samtidig  inneholder skrubben eterisk olje, som gir fuktighet og fett til huden. Etterpå synes jeg at huden føltes myk og glatt. Dette er en økologisk skrubb som jeg vil anbefale på det sterkeste. Jeg fikk en god velvære følelse av Noni Care Sugar Body Scrub With AHA Acids.

 

økologisk kroppsskrubb

 

Selv ville jeg brukt denne 1-2 ganger i uken. Det er lurt å skrubbe mot hjertet for å få bort mest mulig avfallsstoffer i kroppen. Den renser huden og tar bort døde hudceller fra kroppen. AHA fruktsyre fra ananas og papaya virker også bra mot rynker og arr på kroppen over tid. Fordi huden fornyer seg raskere, enn den normalt ville gjort. Jeg synes dette er den perfekte naturlige skrubben før man for eksempel skal bruke en selv-bruning eller vanlig krem. Blodsirkulasjonen kom godt i gang etter at jeg skrubbet kroppen grundig og jeg følte at den hjalp kroppen min godt. Det jeg synes er viktig med en skrubb, er at den fungerer bra, med aktive ingredienser, grei pris, ikke testet på dyr og behagelig å bruke.Ut ifra disse kriteriene gir jeg Noni Care Sugar Body Scrub With AHA Acids terningskast 6.

 

naturlig skrubb

 

Den er praktisk å bruke og enkel å ha med i for eksempel treningsbagen. Jeg valgte å skrubbe ekstra på albuer, knær og føtter. Resultatet føles fortsatt etter flere dager. Tidligere har jeg jobbet som hudpleier i mange år og er derfor ekstra kresen på produkter. Etter å ha testet ut denne økologiske skrubben, har den blitt en av mine nye favorittprodukter. Hvis du skal bruke et kropps-produkt bør  du prøve denne. Fordi den fungerer bra, samtidig som velvære- følelsen er kjempe stor. Dette er et produkt som gir deg spa følelsen hjemme. Tenn noen stearinlys, sett på god musikk og unn deg selv litt velvære med Noni Care Sugar Body Scrub With AHA Acids.

Hilsen Elise

 

naturlig skrubb

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Glycerin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Candelilla Cera, Coco-Glucoside, Saccharum Officinarum Extract, Morinda Citrifolia Extract, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Glyceryl Stearate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Aqua, Ananas Sativus Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium, Benzyl Alcohol, Parfum, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar