NYKR Lip Scrub

Hei!

Jeg heter Lene Marie, og har en stor forkjærlighet for alt som har med skjønnhet og velvære å gjøre. Det var derfor utrolig moro å få muligheten til å teste produkter og gjesteblogge for Beauty & eco. Til vanlig skriver jeg på lenemarie.net, og du er hjertelig velkommen til å ta turen innom!

 

Nykr Lip Scrub

 

Jeg har testet NYKR LIP SCRUB, og her er hva det står om produktet på nettsiden: En leppe-skrubb som forsiktig polerer bort død hud og på samme tid gir masse fukt og næring til leppene. Kamomille nærer og reparerer leppene, mens cinamon leaf øker blodsirkulasjonen.

Og litt om selve merket: ”Nykr produseres på Lilleaker i Oslo, og blir ned til den minste detalj håndtert med kjærlighet og omtanke. Nykr er rå natur i enkel og ren innpakning. Alle ingrediensene er naturlige, mange økologiske. Produktene blir laget i små partier slik at du kan være sikker på at de er rykende ferske”

Jeg har nå testet skrubben i to uker, og føler meg klar for å dele mine tanker! Da jeg først fikk denne hadde jeg en del tørre flak på leppene, noe som er helt vanlig for meg om vinteren. Siden produktet lover å polere bort død hud hadde jeg høye forventninger, og var rimelig spent på om den holdt det den lovet.

 

økologisk skrubb lepper

 

Bruksmåte: Jeg tar litt produkt på spatelen som følger med, og masserer med små, sirkulære bevegelser på leppene. Både lukten og smaken er forfriskende, nesten litt sitrusaktig. Jeg fjerner forsiktig med varmt vann og smører meg godt inn med lip balm fra Nykr før jeg tar kvelden.

Dagen etterpå våkner jeg opp med tidenes mykeste lepper! At den funker er det ingen tvil om. Jeg har brukt den fire ganger siden den dumpet ned i postkassen min, og leppene har aldri hverken sett eller oppført seg bedre før. Det å ta på leppestift går som en lek, og for meg som ikke har kunnet bruke matte leppestifter før er dette nærmest en revolusjonerende opplevelse. Det er mulig det er slik med alle leppeskrubber, men jeg baserer mine meninger på akkurat denne.

Selve kornene er litt grove, men føles absolutt ikke ubehagelige ut på leppene. Det er viktig at du ikke skrubber for hardt, da huden på leppene er ganske sart og fort kan bli litt sår. Det holder lenge med små, forsiktige bevegelser. Produktet kommer i en kompakt glasskrukke, og virker veldig drøy i bruk! Det er ikke mye produkt du trenger om gangen.

 

Naturlig lip scrub

 

Jeg anbefaler denne økologiske skrubben på det varmeste til alle som sliter med tørre og flakete lepper. Jeg fikk den som en del av lip saving – kitet, og fikk dermed med en spatel til påføring. På denne måten slipper jeg at bakterier fra fingrene mine ender opp i produktet, noe som er et stort pluss! En annen ting er at skrubben er naturlig og økologisk, dermed vet du at det kun er gode og pleiende ingredienser du smører leppene dine med.

Nykr lip – scrub koster 160,- og kan kjøpes på Heaven Scent (Eger Karl Johan), på Nykr.no og i utvalgte butikker.

 

Fordeler:
– Den både smaker og lukter godt.
– Drøy i bruk
– Mykgjørende og fjerner døde hudceller
– Følger med en spatel (dersom du kjøper kitet)
– Fint design

Ulemper:
– Litt dyr i forhold til andre produkter på markedet

 

Her er full liste av ingredienser:

Sucrose (Sugar)*, Cocos nucifera (Coconut) oil*, Cera flavia (Beeswax)*, Simmondsia chinesis (Jojoba) oil*, Prunus armeniaca (Apricot Kernel), Persea gratissima (Avocado) oil, Theo broma cacao (Cocoa) butter*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, Butyrospermum Parkii (Shea) butter, Squalane, Tocopherol (Vitamin E), Citrus sinensis (Sweet Orange), Cinnamomum zeylanicum (Cinamon Leaf), Zingiber officinale (Fresh Ginger), Citrus paradisi (Grapefruit), Linalool, Geraniol.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Nykr Naturlig kosmetikk

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar