Olive Gold 03 ™ Ozone Skin Care Lotion

Jeg har alltid vært nysgjerrig på »nyheter» innen kosmetikk. Det har stadig dukket opp nye produkter som er inspirert av naturen. Noen er bra, andre fungerer ikke. Når jeg fikk teste Olive Gold 03 ™ Ozone Skin Care Lotion var jeg litt skeptisk. Olivenolje er uerstattelig på kjøkkenet men hvorfor i all verden skal jeg smøre huden min med det? Har du samme tanker? Les videre så får du svar. 🙂

 

Økologisk olivenoje ozon

 

Hva er Olive Gold 03™ ?

 

Olive Gold 03 ™ stammer fra en blanding av olivenolje og »Super Oxygen». Den inneholder i tillegg vitaminene A, B , C, D og E, 72 mineraler, alfa-lipoic-syre, og eksotiskbotanisk essens. Produktet er naturlig, miljøvennlig og er ikke testet på dyr. Alle kan bruke oliven, også de med allergisk hud. Olive Gold 03 kombinerer egenskapene til olivenolje og ozon – et aktivt oksygen. Den forenkler sårheling og virker sterkt bakterie, virus- og soppdrepende. Oliven har mange fordeler og kan hjelpe med forskjellige hudproblemer.

 

 

Jeg har brukt  Olive Gold 03™ i øyområdet for å fjerne linjer og rynker i huden. Jeg pumper litt oliven i hånden, deretter masserer jeg forsiktig huden under øyene. Oljen trekker seg godt og ganske raskt inn, men likevel fjerner jeg restene med en bomullspad etter en stund. Jeg gjentar dette 2 ganger daglig, hver morgen og kveld. Det virker faktisk! Allerede etter 2 uker kunne jeg se forskjell. Huden er glattere, og ser veldig frisk og sunn ut.

For noen dager siden klarte jeg å brenne hånden min når jeg fyrte i peisen, og jeg fikk et lite brannsår. Da kom Olive Gold meg til unnsetning. Jeg smurte det såre området flere ganger daglig. Den virket bra og med umiddelbar effekt. Oliven har lindrende og antibakterielle egenskaper og egner seg godt som middel mot brannsår og solbrenthet.

 

Økologisk olivenolje Olive Gold 03

 

Produktet er veldig allsidig, og kan brukes på mange områder. Det kan brukes mot kviser, psoriasis, og akne. Det hjelper ved hudirritasjon forårsaket av kjemikalier og vaskemidler, og det lindrer også kløen etter insektbitt.

Oliven bistår i produksjon av kollagen, forhindrer naturlig aldring, revitaliserer huden, beskytter, nærer og fukter. I tillegg hjelper den i kampen mot appelsinhud.

Hvordan har du brukt Olive Gold? Del gjerne ine erfaringer med oss!

 

Fordeler:

⦁ Rik i vitaminer i mineraler
⦁ Allergi vennlig
⦁ Mange bruksområder
⦁ Drøy i bruk
⦁ God pris

Ulemper:

⦁ Huden føles litt fettete etter bruk
⦁ Dufter ikke spesielt godt
⦁ Litt høy pris

 

Her er full liste av ingredienser

Organisk olivenolje, vitaminer A, B, C, D, E, 72 mineraler, alfa-lipoic syre, eksotiskbotanisk essens.

 

Inneholder ikke: mais, sukker, soya, stivelse, hvete, gjær, konserveringsmidler, syntetiske stoffer og er fri for GMO.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Altshop.no

 

Produktet er sponset

 Madeleine

En Kommentar

  1. Jeg synes denne ikke lukter noe særlig godt. Selve oliven virker bra med lukt er veldig irriterende.

Skriv en ny kommentar

Kommentar