PuroBIO Lipstick N. 02: Pink Sand

by / 3 oktober 2017 Lepper, Make up No Comments

Sminke har alltid vært en interesse for meg, og jeg elsker å prøve ut nye merker og produkter. Jeg ble derfor veldig glad da jeg for første gang ble introdusert for det økologiske merke PuroBIO. PuroBIO er et italiensk kosmetikkmerke som fører alt fra øyenskygger, til sminkekoster og leppestifter. Du finner egentlig alt du trenger for å legge en full makeup i sortimentet til PuroBIO. Jeg har vært så heldig å få lov til å teste ut et knipe produkter, og i dag skal jeg fortelle dere hva jeg synes om leppestiftene deres.

 

Naturlig Leppestift

 

Leppestiftene er som sagt økologiske, og inneholder kastorolje som virker pleiende på leppene. Du vil derfor ikke bare se fresh ut, men leppene blir i tillegg myke og kyssbare. Nå har jeg bare prøvd én av fargene, men hvis resten av leppestiftene er som denne får du en godt pigmentert leppestift som sitter lenge. Min umiddelbare tanke da jeg tok av lokket på leppestiften var at jeg hadde valgt meg ut en nydelig farge. Fargen er nummer 02, og heter Pink Sand. Det er en slags dyp rosaaktig nude som jeg synes gjør seg like bra til fest som til hverdags. Den går fint sammen med øyensminke i både bruntoner og mer fargerike looks. Leppestiften gir en semi-matt finish og dekker med bare ett strøk.

 

PuroBIO Naturlig Leppestift

 

Konsistensen på leppestiften er myk og føles behagelig på, antagelig på grunn av kastoroljen. Jeg synes den sitter ganske lenge på, men selv foretrekker jeg som oftest å bruke en lipliner under. Da sitter leppestiften alltid lengre, og man kan også overtegne leppe litt, om man ønsker en litt mer fyldig look. Leppestiften lukter godt, men det er vanskelig å sette fingeren på akkurat hva den lukter. Jeg synes nesten den heller litt mot en søt duft, som overhode ikke føles tung og slitsom å ha i nærheten av nesen. Noe av det verste jeg veit et leppeprodukter som lukter veldig mye, da blir jeg kvalm nesten med en gang de er påført.

 

Naturlig Leppestift Pink

 

Jeg vil nok kalle denne økologiske leppestiften for et luksuriøst produkt, både prismessig, men også kvalitetsmessig. Prisen ligger på 179 kroner, noe som tilsvarer omtrent det samme som en del high end-merker. En ting som er verdt å huske på er at vi i løpet av livet faktisk ”spiser” veldig mye leppeprodukt, og da er det greit å vite at produktet du smører på leppene er naturlig, og uten skadelige tilsetningsstoffer. Det er i hvert fall noe jeg har begynt å tenke mer over den siste tiden. Når det gjelder utseende kommer leppestiften i en stilen sort beholder, og produktet er ganske tungt til leppestift å være. Dette forsterker luksusfølelsen, og de fleste er vel enige i at en fin innpakning aldri har skadet noen? Jeg liker også at lokket sitter veldig godt fast. Med enkelte leppestifter har jeg opplevd at lokket har falt av i veska, og da er det leppestift over alt. Det er et griseri jeg vil unngå for enhver pris!

 

Leppestiften kommer i en rekke forskjellige farger, alt fra frisk rosa til dyp lilla.

 

Fordeler:
– pleier leppene
– sitter lenge
– nydelig farge
– dekker godt

Ulemper:
– finner ingen

 

Ingrediensliste:

RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, COCONUT ALKANES, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, C10-18 TRIGLYCERIDES, CI 77742 (MANGANESE VIOLET), MICA, STEARYL BEHENATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), GLYCERYL ROSINATE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL

* organic ingredients

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk hudpleie

 

Produktet er sponset


Sara

Skriv en ny kommentar

Kommentar