REDMOND Clay Facial Mud

Hei!

I dag skal  jeg skrive litt om Redmond Clay Facial Mud. I følge produsenten bidrar den til å gjøre huden  klarere, fjerner overflødig olje, krymper porene, trekker ut giftstoffer, toner huden, fjerner urenheter, og gir en dyptrensende effekt på huden. Masken er trygt for alle hudtyper.

 

 

Litt om Redmond Clay først. Redmond’s Bentonite Clay er en naturlig, spiselig helbredende leire uten tilsetningsstoffer, kjemikalier eller konserveringsmidler. Bentonitt leire har blitt brukt til medisinske og kosmetiske formål siden antikken. Geologer sier at Redmond Clay er vulkansk aske som ble avsatt i sjøvann for lenge siden. Redmond Clay er hentet fra jorden i delstaten Utahi USA. Denne leire- kilden er en av de mest unike leire- kildene som hittil er funnet, og er rik på både kalsium og natrium. Leiren er like ren i dag som det var da Fremont-indianerne først oppdaget den. Det er mange interne og eksterne bruksområder for Redmond Clay – det er derfor folkene i Redmond har kalt det «leire med tusen bruksområder».

 

Naturlig leire

 

Denne økologiske ansiktmasken er for å rense porer, fjerne skitt fra porene, og rense hele ansiktet. Når jeg prøvde denne var jeg ganske sånn hvitaktig i ansiktet, og ganske blek. Jeg hadde litt porer her og der som de fleste har så jeg prøvde denne her.  Jeg smurte den på ansiktet mitt og lot den være i 5 minutter til den var tørket, det føltes ut som en hele ansiktet ble til stein siden den stivnet, også tok jeg den av og tørket forsiktig over med håndduk uten og skrape.

 

Naturlig leire ansiktsmaske

 

Resultatet var at jeg ble ganske rød i ansiktet, og ble veldig tørr. Følte huden min flasset litt og den ble så åpen at det svei litt, men jeg tok litt fuktighetskrem i og da ble det bedre. Det positive med den er at den renser skikkelig godt. Masken lukter ikke noe særlig og den er også veldig drøy i bruk.

I forhold til andre ansiktsmasker jeg har prøvd så gir denne litt for lite fukt, den blir for tørr for min hud. Men den fungerte bedre på min kjæreste sin hud så alt i alt er den en ganske okei.

 

Fordeler:
⦁ Lukter ikke
⦁ Lett å påføre
⦁ Drøy i bruk

Ulemper:
⦁ Huden kan være tørr og rød etter bruk

 

-Gina Angelica

 

Her er full liste av ingredienser:

Purified water, Bentonite Clay

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Altshop.no

 

Produktet er sponset

 Gjesteblogger

2 Kommentarer

  1. Den renser godt synes jeg, men er enig med deg, den føles litt ubehaglig når den stivnes…

  2. bookmarked!!, I love your blog!

Skriv en ny kommentar

Kommentar