REDMOND CLAY Rensende helsebringende mineralleire

Hei,

Tenkte å fortelle dere om et »mirakelprodukt», altså REDMOND CLAY Rensende helsebringende mineralleire.

 

Redmond Clay Leire

 

Lurer dere på hva Redmond Clay er?

Det er det som jeg fant på norsk distributør sin hjemmeside:

For millioner av år siden, lenge før noen form for forurensning var kjent på jorden ble det fra en serie vulkanutbrudd sendt vulkansk aske ut over den forhistoriske Sundance-sjøen. Vannet i sjøen fordampet og det ble liggende igjen et tykt lag med mineralrik bentonitt-leire. I nærheten av den lille byen Redmond, Utah, blir denne verdifulle vulkanske asken nå utvunnet i sin rene, naturlige tilstand. Redmond Clay inneholder mer enn 50 naturlige spormineraler som er essensielle for vårt velbefinnende.

Leire har vært brukt i årevis mot mange forskjellige plager, bl.a for å bidra til bedre og sunnere fordøyelse, ved diarè, forstoppelse, brystbrann, mageverk, syreoverskudd og andre førdøyelsesproblemer. Leire kan også blandes med vann og brukes på sår, skrammer, insektstikk, bistikk, byller, kviser, ekstremt tørr hud og verkende ledd. Bentonittleire kan absorbere kjemikalier, syre og tungmetaller og bidra til å fjerne det ut av kroppen.

 

 

Jeg har ikke brukt leire som »kosttilskud» men brukte den på insektstikk. Jeg ble bitt av tuneflue, og da kom Redmond Clay med hjelp!

For dere som ikke hørte om tuneflue

Tunefluen er en knott. Den ser ut som en liten svart flue og er 2-3 mm lang. Tunefluen er en blodsuger. Den biter i stedet for å stikke og etterlater seg en stor rød hevelse (1-2 cm med et sår i sentrum). Tunefluen er mest konsentrert i Sarpsborg kommune (Tune) og Våler kommune i Østfold (Åsgårdselva, Svinndal). Tunefluen biter ofte på solrike dager og biter aldri inne i hus. Etter bittet suger den blod i 1-25 minutter hvis den får lov. Tuneflueplagene er størst i 2-3 uker ved St.Hanstid.

Jeg ble bitt både i foten og nakken. Reagerte kraftig, og det blødde ganske lenge fra såret. Hadde ingen salve hjemme men plutselig fant jeg ut at jeg har en krukk med Redmond Clay stående i skapet. Var litt skeptisk men måtte bare prøve den ut. Såret ble mer og mer rød og kløende.

 

 

Jeg har blandet leire med rent vann til den fikk en konsistens som sennep, og  smørte på huden. Deretter ventet jeg noen minutter til leiren ble helt tørr. Huden ble irittert og veldig kløende. Hadde følelse at huden min brenner.

 

 

Når leiren tørket ut vasket jeg huden med vann. Effekten var…overraskende god! Huden på foten var ikke så rød lenger, og mye mindre kløende. Denne følelsen varte ikke lenge, kanskje et par timer, men etter hver behandling var såren mindre og mindre.

 

Redmond Naturlig Leire

 

Jeg var glad jeg hadde Redmond Clay i skapet. Den har mange bruksområder så dette produktet er bare fint å ha:) Den koster 250 nok for 283 g. Det er ikke mye for så stor krukk. Produktet er ganske drøy i bruk.  Anbefales.

 

Produktet kan kjøpes her:

 

Altshop.no

 

Produktet er sponset


Madeleine

En Kommentar

  1. Spennende innlegg og spennende produkt!

Skriv en ny kommentar

Kommentar