REDMOND Earth Cure Hand & Body Soap

Hei!

Jeg har vært så heldig å få muligheten til og prøve ut økologiske såper Redmond Earth Cure Hand & Body, og skrive om mine erfaringer her på Beauty & Eco.

 

Naturlig såpe

 

Litt om økologisk kosmetikk generelt:

Økologisk kosmetikk er ren, naturlig kosmetikk uten syntetiske tilsetningsstoffer, fritt for parabener, parfyme, og kjemiske stoffer, sunt og naturlig ting og ha på huden. Å gå for økologiske produkter kan være det beste valget du har tatt når det gjelder å ta vare på huden din og få mest mulig ut av det naturlige. Da er du garantert at du unngår farlig mineraloljer og tilsettningstoffer som gjør huden tørr, rød og kan gi allergisk reaksjon.

Earth Cure Hand & Body Soap er prøvd av både jente og gutt. Siden alle har forskjellig hudtyper så tenkte eg at for å kunne skrive ordentlig om hvordan den er så prøvde både jeg og kjæresten min denne såpen hver gang vi dusjet og vasket oss på hendene.

Såpen har en fin og praktisk pumpeflaske. Produktet er laget av naturlige og rene platneoljer, som kokosolje, olivenolje, castorolje, jojobaolje og eteriske oljer. Blanding av sånne ingredienser garanterer at såpen tørker ikke ut huden din. Den renser og i tillegg fukter godt. Den er flytende i flasken men når du presser ut produkten så blir den til skum, som gjør det enkelt og påføre huden og den blir vanskelig og få spurt på. Den er veldig lett og luftig. Når du skal skylle trenger du ikke å skrubbe av deg huden, men lar vannet ta det meste.

 

naturlig soap

 

Såpen kommer i 3 varianter: mint, lavender og citrus. Den første lukter veldig sterkt mint og du lukter mint når du er ferdig dusjet. Å gå rundt og lukte frisk mint har vell aldri skadet? Citrus er også veldig intensiv. Personlig liker jeg best lavender som dufter mild og delikat.
Etter at du har brukt dette produktet blir huden din veldig lett, og du føler deg skikkelig ren, som om det har tatt vekk alt av urensligheter. Den er ganske drøy i bruk og du trenger ikke og tilføre en hel masse for å smøre utover, og du trenger ikke å ta flere gang fordi den tar alt med en gang.

 

Naturlig håndsåpe

 

Alt i alt en god produkt.

 

Fordeler:
⦁ Renser godt
⦁ Drøy i bruk
⦁ Lett og påføre

Ulemper:
⦁ Lukter sterkt (mint)

 

– Gina Angelica ❤

 

Her er full liste av ingredienser:

Mint: destillert vann, kokosolje, olivenolje, vegetabilsk glyserin, castorolje, jojobaolje, eterisk peppermynteolje.

Citrus: Destillert vann, kokosolje, olivenolje, vegetabilsk glyserin, castorolje, jojobaolje, eterisk olje fra sitron, sitrongress.

Lavender: destillert vann, kokosolje, olivenolje, vegetabilsk glyserin, castorolje, jojobaolje, eterisk lavendelolje.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Altshop.no

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar