Salome økologisk ansiktsolje

Mitt navn er Viveka Winther, og jeg blogger til vanlig på vivekawinther.blogg.no. Jeg har nå testet den økologiske ansiktsoljen fra Salome i en uke og må si meg meget fornøyd med produktet.

 

Salome naturlig ansiktsolje

 

Det står i beskrivelsen at oljen skal bli lett abosorbert og gi deg en følelse av silke, noe dem absolutt innfrir! Den trekker fort inn i huden, og jeg sliter vanligvis med at foundation blir kakete på huden, men etter å ha brukt denne først ble foundation glatt og fin på huden, dette var et kjempe stort pluss for meg. Det står også at oljen er rik på vitaminer og flerumetta fettsyrer som nærer og stimulerer huden og jeg kan absolutt si at jeg har merket dette.

Jeg har brukt ansiktsoljen hver dag den siste uken, og huden både føles og ser friskere ut. Den er blitt mykere og renere. Jeg brukte ansiktsoljen i kombinasjon med det økologiske rosevannet i samme serie, som jeg har skrevet en egen omtale om.

Utseendet på flasken gir meg en følelse av at jeg holder i et naturlig og økologisk produkt av høy kvalitet, og selv om utseendet kanskje ikke er av det mest spennende slaget, er det stilrent og proffesjonelt.

Konsistensen har jeg allerede nevnt ved at den absorberer lett inn i huden, den er glatt og ganske tykk, men dette har altså ingenting å si på abosberingen. Duften er stram og sterk, og er det eneste jeg har å utsette på produktet. Man kjenner at det er et naturlig og økologisk produkt og dette er bra, men duften er dessverre for sterk for meg personlig. Duften blir likevel ikke hengende igjen lenge, så dette har lite å si og alle de positive tingene veier opp for dette.

 

naturlig ansiktsolje

 

Den er drøy i bruk, og etter en uke har jeg nesten fortsatt en full flaske. Jeg vil derfor si at selv om prisen kan virke avskrekkende på noen, så er den vel verdt hver krone. Man vil ha denne lenge, og hvis man har tørr hud, som jeg har, og sliter med at foundation og andre produkter blir kakete så tror jeg denne vil hjelpe veldig, noe den har for meg. Du får den for 379,-

Fordeler:

  • Absorberer lett
  • Gjør huden myk og frisk
  • Gjør slik at foundation legger seg finere

Ulemper:

  • Dufter ikke spesielt godt

 

naturlig olje

 

Her er full liste av ingredienser:

Carthamus Tinctoris Oil* (Tistelolje), Oenothera Biennis Oil* (Nattlysolje), Rosa Rubiginosa Oil* (Nypefrøolje), Punica Granatum Oil* (Granatepleolje), Canaga Odorata Oil* (Ylang-ylangolje), Simmondsia Chinensis Oil* (Jojobaolje), Daucus Carota Sativa Root Extract* (Gulrotekstrakt), Tocopherol (E-vitamin), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract* (Tindved), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* (Rosmarinekstrakt)

* Debio-godkjente, økologiske ingrediensar

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

økologisk kosmetikk salome

 

Produktet er sponset

 Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar