Salome Økologisk Ringblomsalve

Hei, mitt navn er Viveka Winther, og jeg blogger til vanlig på vivekawinther.blogg.no. Jeg har nå testet den økologiske ringblomstsalven fra Salome i en uke og må si meg fornøyd med produktet. Jeg har testet denne på tre områder, to på meg selv og et på min samboer.

 

økologisk salve

 

Det står i beskrivelsen at den inneholder naturlige komponenter i rosmarinekstrakt; Limonen og linalool. Den skal ha bakterielindrende egenskaper som vil kunne redusere risikoen for betennelser. Den inneholder også calendulin som er sårlindrende. Sheasmør er lett betennelseshemmande og har ein naturleg solfaktor på 2-3, som også er et stort pluss da huden har et stort behov for riktig pleie når det gjelder sollys, noe kanskje ikke er like klar over.

Jeg hadde selv et sår ved det ene øyet, og har smurt på salven hver dag siden jeg fikk produktet i postkassa, og nå er såret så godt som forsvunnet.

 


Jeg har også smurt salven på leppen da den skal fungere godt som leppepomade. Jeg har tørre lepper til vanlig, og er avhengig av god pleie av dem. Jeg sverger vanligvis til Vaseline, men må si at denne er et godt alternativ. Leppene er mindre tørre enn da jeg startet.

På min samboer testet jeg salven på noen sår han har på fingeren, og det har dessverre ikke gått bort ennå, men ser forbedringer, så tror at ved å bruke salven videre vil det forsvinne innen kort tid.

 

 

Utseendet på produktet lyser naturlighet og jeg får nesten en litt medisinsk følelse, uten at dette er negativt på noen måte. Jeg mener det er betryggende, og at man får følelsen av at dette er et produkt man vil få virkning av. Konsistens og duft er helt standard hva gjelder lignende produkter. Konsistensen er akkurat slik den burde være, og enkel å smøre på områdene man trenger. Når det gjelder duft kjenner man at dette er et naturlig, økologisk produkt. Duften er ikke stram og vond, men heller ikke noe jeg er fra meg av begeistring over. Produktet er også lite og lett og vil derfor fungere utmerket å ta med seg på reise og lignende hvis man har behov for pleie ofte.

 

Salome naturlig ringblomsalve

 

Jeg vil tro at produktet vil ha virkning på alle slags hudirritasjoner, og at dette er et must have-produkt i alle baderomshyller. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med produktet og vil anbefale det på det sterkeste. Du får kjøpt det for 198,-

Fordeler:

  • Pleier sår
  • Hjelper mot tørre lepper og tørre hudpartier
  • Drøy i bruk
  • Passer til alle hudtyper
  • Forårsaker ikke allergi

Ulemper:

  • Litt tregg effekt
  • Litt høy pris

 

Her er full liste av ingredienser:

Helianthus Annuus Seed Oil* (solsikkeolje), Bytospermum Parkii Butter* (sheasmør), Cera flava* (bivoks), Calendula officinalis CO2-exstrakt* (ringblom), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* (rosmarinekstrakt

* Debio-godkjente, økologiske ingrediensar

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

økologisk kosmetikk salome

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar