Salome økologisk rosevatn

Hei,

Mitt navn er Viveka Winther, og jeg blogger til vanlig på www.vivekawinther.blogg.no. Jeg har nå testet det økologiske rosevannet fra Salome i en uke og må si meg fornøyd med produktet.

 

Naturlig rosevann

 

Det står i beskrivelsen at rosevannet tilfører fukt til huden, er lindrende og kan redusere acne. Man bruker det som ansiktsspray, kroppsspray eller romspray. Jeg selv har hovedsaklig brukt den som ansiktsspray, i kombinasjon med den økologiske ansiktsoljen man også får kjøpt hos Salome. Jeg har skrevet en egen omtale om denne ansiktsoljen.

Jeg sprayer ansiktet med rosevannet før jeg bruker ansiktsoljen. Resultatet har vært at foundationen har lagt seg mye bedre på når jeg har påført den, jeg tror kanskje det er er ansiktsoljen som har mest å si for dette resultatet, men rosevannet har føltes friskt på huden, og jeg merker at det har hjulpet noe mot uren hud også, så jeg vil absolutt fortsette å bruke det videre. Derfor tror jeg at også rosevannet har bidratt til å gjøre at sminken legger seg finere, siden det absolutt gir et best mulig resultat om huden er så frisk og ren som mulig. Jeg kommer til å fortsette å bruke rosevannet og ansiktsoljen i kombinasjon framover og tror dette på sikt vil hjelpe huden min veldig. Det er jo viktig å huske på at jeg baserer denne omtalen på å ha brukt produktet kun en uke.

 

Salome naturlig rosevann

 

Utseendet viser at det er et friskt og naturlig produkt synes jeg. Enkelt design, men det synes jeg hører med økologiske produkter. Flasken er enkel å spraye fra og gir en frisk følelse med det samme. Det dufter også veldig friskt og godt av rose. Konsistensen gjør at den trekker fort inn i huden slik at du m raskt kan gå videre til ansiktsoljen, eller andre ting om du foretrekker det.

Rosevann er også bra for å forebygge aldring av huden, og skal være god å bruke for å nære håret. Jeg har selv ikke prøvd denne i håret ennå, da jeg allerede har en hårrutine jeg er fornøyd med, men jeg vil absolutt tro at denne vil fungere ypperlig til dette også.

Jeg anbefaler alle å ha en flaske økologisk rosevann stående hjemme. Flasken er svært drøy i bruk og varer veldig lenge. Det er knapt synlig at jeg har brukt den siden jeg fikk den. Derfor synes jeg prisen er helt fin. Du får den til 169,-.

Fordeler:

  • Reduserer urenheter i huden
  • Frisk følelse
  • Deilig duft
  • Drøy i bruk

Ulemper:

  • Finner ikke noe negativt å si

 

økologisk kosmetikk ansiktsvann

 

Her er full liste av ingredienser:

Rosa damascena hydrolat

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

økologisk kosmetikk salome

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar