THE OHM COLLECTION Deodorant

The Ohm Collection Deodorat – Den trygge deodoranten som fungerer!

Hei, jeg heter Viveka og blogger til vanlig på vivekawinther.blogg.no. Jeg har nå testet en økologisk deodorant fra The Ohm collection i tre uker. Jeg fikk med duften rose.

 

Naturlig Deodorant
Jeg synes først og fremt at designet er veldig fint. Nydelig dus farge med vintagepreg, med merkenavnet i glinsende bokstaver. Det gir et eksklusivt preg. Den er også veldig praktisk forpakket. Man tar av lokket og inni kan man skru på korken, slik at man får 3 forskjellige nivåer å velge mengde fra. Den første med små hull, så med litt større hull og til slutt et helt åpent hull. Jeg har mest holdt meg til den første med små hull da jeg synes det har kommet litt mye på en gang med de andre to nivåene.

 

OHM Naturlig Deodorant

 

Når det gjelder duften synes jeg den lukter veldig godt, selv om rose ikke er mitt førstevalg. De har jo mange forskjellige andre dufter også, så når jeg kjøper igjen velger jeg nok en annen duft. Disse kan vare opptil 6-9 måneder så det er mye produkt for pengene, som også er et pluss, siden vanlige roll on-deodoranter gjerne må byttes ut så ofte.

Selve produktet er enkel å påføre under armene, eller eventuelt andre steder du måtte ønske. Faktisk overraskende lite grising til å være i pulverform. Den varer også omtrent hele dagen med mindre du overanstrenger deg veldig.

 

Naturlig Deodorant The OHM

Produktet er i tillegg vegansk og håndlaget, og ikke dyretestet, som er et pluss for mange. Selv er jeg ikke så flink til å kjøpe veganske produkter, men er absolutt et pluss når jeg kommer over noe jeg liker så godt og det er vegansk og ikke dyretestet.

Jeg kommer iallefall garantert til å kjøpe dette produktet igjen når jeg går tom, som ikke er før om mange måneder. Sparer mye penger på dette produktet!

Fordeler:
– Drøy I bruk
– Varer lenge utover dagen
– Fint, eksklusivt design
– Praktisk beholder

Ulemper:
– Finner ingen

 

Naturlig Deodorant Pulver

Ingrediensliste:

Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Fractionated Coconut Oil, Calendula Powder (Certified Organic), Maca Powder (Certified Organic), Amethyst Powder (Non Nano), Bulgarian Rose Oil, Cedarwood Oil (Certified Organic),Tea Tree Oil (Certified Organic).

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Miss Organic Økologisk kosmetikk

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

En Kommentar

  1. Har alltid vært skeptisk til deodorant i pulverform men nå har jeg veldig lyst til å prøve den:)

Skriv en ny kommentar

Kommentar