UNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

UNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

 

Naturlig Ansiktsserum

 

Litt om selve merket: UNIK står for ”Unique Natural Ingredients Know – How” og gjenspeiler de rene og naturlige ingrediensene i produktene. Merket ble lansert i 2016, og har nøye utvalgte og effektive ingredienser med god kvalitet. Inneholder ikke parabener, silikon, mineralolje eller syntetiske ingredienser og passer til alle hudtyper. UNIK er ikke testet på dyr.

Om UNIK propolis vitamin synergy serum: Serumet inneholder 70% propolis (et stoff bier fremstiller av harpiks fra trær og planter), og akkurat denne ingrediensen synes jeg er litt spennende. Den skal bl.a. være bakteriedrepende, lindre solbrent hud, booste cellene i huden og dempe betennelse. Det inneholder også 12 % vitamin c ekstrakt som skal gi masse glød til huden, beskytte mot frie radikaler, gi beskyttelse mot solstråler og fornye hudcellene. Det lover å skulle jevne ut hudtonen, lysne opp, hjelpe mot rynker og gi umiddelbar glød.

Designet på flasken er rent og enkelt, noe jeg liker veldig godt. I tillegg kommer det på gjennomsiktig glass, så man har alltid oversikt over hvor mye som er igjen av serumet. Det beste er likevel at serumet kommer med en praktisk dråpeteller, altså er den helt genial med tanke på bakterier og det at det aldri kommer store mengder av gangen. Det gjør det veldig lett å kontrollere hvor mye produkt man vil ha ut om gangen. Flasken inneholder også hele 50 ml, så denne har du lenge med tanke på at du bare trenger et par dråper hver gang!

 

Naturlig Serum

 

Gjør serumet det den lover? Etter å ha brukt dette ser jeg med en gang at huden får masse glød. Akkurat det er det liten tvil om! Det er for meg grunn nok alene til å bruke dette serumet. Jeg merker at huden ser klarere og friskere ut, uten at den gjør meg blank eller gir meg urenheter. Faktisk så har jeg tenkt lenge på at jeg måtte få tak i et C-vitamin serum, så dette passet midt i blinken. Nå er det strengt talt laget av et C-vitamin ekstrakt, men virkningene skal jo være noe av det samme. Da jeg nylig var til Roma var jeg veldig påpasselig med å bruke dette serumet både før og etter jeg var ute i solen. Jeg er kommet til det punktet at jeg ser det er viktig å ta vare på huden, bruke solkrem og forebygge rynker, og dette var akkurat det steget i hudpleierutinen min jeg manglet. I tillegg føles det ut som den gir et lite fuktighetsboost.

Konsistensen er som” vanlige” serum, altså tyntflytende, litt tykkere enn vann. Jeg påfører det dermed slik jeg ville ha gjort med alle andre, ved å ta et par dråper i hånden og dabbe forsiktig på huden i hele ansiktet. Når det kommer til lukt har den et lite hint av.. noe? Jeg klarer ikke helt å plassere den, men den er ikke veldig fremtredende og forsvinner med en gang. Det er absolutt ikke noe man tenker over!

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med UNIK sitt propolis serum! Jeg har begynt å bruke den fast i min hudpleierutine etter rens og toner, før fuktighetskrem. Jeg kan godt se for meg at jeg legger inn en bestilling på ny flaske så fort det går tomt! Alt i alt et bra serum for de der ute som ønsker noe trygt, bra og rimelig, som gir nok av fukt og glød.

 

Unik naturlig serum

 

 

Serumet koster 299,- for 50 ml

 

Fordeler:
– Gir fuktighet og glød
– Bakterievennlig flaske og påføring
– Veldig drøy i bruk
– Rimelig
– Gir ikke urenheter
– Kan brukes av alle hudtyper

 

Ulemper:
– Ingen som jeg har oppdaget så langt!

 

Full ingrediensliste:

Propolis Extract, Hippophae Rhmnoides Fruit Extract, Water, Butylene Glycol, Glycerin, Methylprpanediol, Niancinamide, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexaanediol, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Hyaluronate, Betaine, Glycosyl Trehalose, Honey Extract, Beta-Glucan, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Allantoin, Carbomer, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Adenosine, Dipotassium Glycyrrhizate, Pentylene Glycol, Citrus Auranitum Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, CentellaAsiatica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Mours Alba Fruit Extract, Ginkgo Biloba Nut Extract, Caprylyl Glycol

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe het:

 

Soel Koreansk Kosmetikk

 

Produktet er sponset

 

 Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar