VAADI Diva Økologisk Anti- Aging Ansiktskrem

Hei på dere,

Den siste tiden har jeg testet ut Diva Økologisk Anti- aging Ansiktsktrem fra VAADI. Har brukt den som nattkrem i 5 uker, og her kommer det min vurdering av kremen.

 

Diva Naturlig Ansiktskrem

 

Vaadi er ikke så kjent merke, ikke til meg i hvertfall derfor tenkte jeg å undersøke litt å fortelle dere mer om produsenten. Vaadi er en indisk produsent som tilbyr autentisk ajurvedisk hudpleie av høy kvalitet, og har (iflg. dem) Skandinavias største utvalg innen ayurvedisk og økologisk 100% ren hudpleie.

Hva er Ajurveda?

Ajurveda har opprinnelse i India og er verdens eldste gjenlevende medisinske system. Ajurvedisk kombinasjon av urter i hudpleie gir svært imponerende effekt.

Produktene til Vaadi inneholder 100% naturlige ingredienser og er laget med kjærlighet for rene produkter. Produsenten bruker moderne forskning for å finne ut beste kombinasjoner av urteekstrakter og aromaoljer. Hudpleieproduktene inneholder ikke parabener, mineraloljer og farlige tilsetningsstoffer.

Produktene til Vaadi er ganske rimelig. Emballasjen til kremen ser litt billig ut. Krukken til kremen er designet for lukseriøs med gull lokk. Desverre flaser »gullet» fra lokket etter et par uker. Etikett er ganske enkelt, ser ut som »home made». Teksten på etikett er på norsk så det ser ut at norsk importør har limmet den selv. Dette er bare bra da ikke alle hudpleieprodukter har teksten på norsk eller annet skandinavisk språk.

Min første tanke etter at jeg åpnet kremen var…for en sterk duft! Vannligvis lukter hudpleieprodukter med lavendel ganske delikat og deilig mens denne kremen hadde uvanlig sterk duft. Jeg kjente lukten helt frem til jeg sovnet denne kvelden og det var litt irriterende. Jeg kjente duften mindre og mindre etterhvert. Etter ca 2 uker tenkte jeg ikke på det i det hele tatt. Man kan venne seg til lukten, men anbefaler kremen ikke for de som reagerer på sterke dufter.

 

Naturlig krem

 

Når det gjelder konsistensen så er den veldig tykk. Litt vanskelig å smøre ut og man må bruke ganske mye for å dekke hele ansiktet men kremen holdt overraskende lenge. Jeg hadde den i over en måned. Kremen koster 140 nok så man får mye for pengene:) Jeg har ikke lagt merke til noen anti- aging effekt men kremen trekker seg raskt og fukter veldig godt. Det var deilig og »fresh» følelse og ha den på ansiktet. Kremen føles lett tross den tykke konsistensen. Synes den fungerer best som nattkrem.

Denne økologiske kremen inneholder aromaterapi- oljer av bl.a lavendel og rosmarin som motvirker aldring og stimulerer cellefornyelsesprosessen.

Dette er ikke et »mirakel produkt» synes jeg, men ganske ok fuktighetskrem.

 

Fordeler:

  • Rimelig pris
  • Fukter godt
  • Gode natrurlige ingredienser

Ulemper:

  • Sterk duft
  • Litt for tykk konsistens

 

 

Naturlig Ansiktskrem Lavendel

 

Ingrediensliste:

Aqua, Arachis Hypogaea Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Lavandula Officinalis Flower Oil, Cetyl Alcohol, Carbomer, BHT

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk Komsetikk urtesenteret

 

Produktet er sponset

 

 

 

 Madeleine

Skriv en ny kommentar

Kommentar