VAADI økologisk fotkrem

Vaadi Fotkrem – økologisk krem for tørre og sprukne føtter.

Hei,

jeg heter Viveka Winther, og har nå testet Vaadi økologisk fotkremen i noen uker. Jeg vil si meg tilfreds med produktet. Jeg har brukt fotkremen en gang hver dag i prøveperioden. Fotkremen har hatt synlige resultater på føttene mine. Føttene er jo et sted som fort kan bli tørre og oppsprukne, og de fortjener god pleie.

Naturlig fotkrem

 

Vaadi økologisk fotkrem inneholder bl.a kakaosmør og jojobaolje som fukter huden dypt, og ryddernellikolje som er anti-septisk og desinfiserer føttene ved å drepe bakterier og sopp. Perfekt blanding av ingredienser synes jeg! Kremen hjelper til å bevare og gjenoppbygge hudens fuktighet og virker mykgjørende slik at den blir mer elastisk.

Etter noen uker har jeg faktisk fått mye mykere føtter, og er ikke særlig plaget med oppsprukken hud. Huden på føttene er glatt og  smidig.

 

Naturlig fotkrem Vaadi

 

Fotkremen kommer i en hendig, liten krukke som er super på reise. Jeg synes kanskje krukken har litt lite innhold (52g),  men det er fortsatt en del igjen etter disse ukene. Det kan hende jeg har vært litt sjenerøs med mengden jeg har påført da. Fotkremen er innpakket i en søt eske, som jeg synes ser fresh ut. Jeg får lyst til å teste produktet når jeg ser designet! Jeg synes også duften er helt grei. Ofte har jeg problemer med duften på lignende produkter, men denne er mild og god.

Selv om jeg ikke har så store problemer med sprukken hud er det jo veldig greit å forebygge, da man bruker føttene mye hver eneste dag. Tørr og hard hud under føttene kan lett få smertefulle sprekker og sår derfor er det viktig å pleie føttene jevnlig. Jeg vil anbefale alle å ha en fotkrem tilgjengelig og smøre seg hver dag. Gjerne på kvelden, da man kan la føttene leges iløpet av natten.

Siden dette er et økologisk produkt er det ypperlig for folk med allergier også, så jeg vil virkelig anbefale dette produktet til folk med sensitiv hud, og for folk som er ny på slike produkter. Da er jo også størrelsen på krukken et pluss siden man blir relativt fort tom om man ikke liker den.

Til slutt vil jeg si at jeg med stor sannsynlighet kommer til å fortsette å kjøpe produktet da jeg ble såpass fornøyd!

 

Fordeler:

  • Myker opp føttene
  • Fresht design
  • Mild, god duft

Ulemper:

  • Litt lite innhold

 

Naturlig Fotkrem Vaadi

 

Ingrediensliste:

Aqua, Arachis Hypogaea Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Santalum Album Wood Oil, Eugenia Caryophyllus Stern Oil, Cetyl Alcohol, BHT

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Økologisk Komsetikk urtesenteret

 

Produktet er sponset

 Gjesteblogger

En Kommentar

  1. God fotkrem må man ha:)

Skriv en ny kommentar

Kommentar